burcuo ebrudefnee Aynen benim eşim biraz öyle 😂 kızacağımı bildiği için bilerek söylüyor. Tabii ki öyle bir isim mümkün değil 😂 erkekler genelde daha mı rahat hareket ediyor anlamıyorum. Tabii ben fetal yaptırdığım için rahatça bakıyorum şu an, siz de inşallah en kısa sürede öğrenip güzel içinize sinen isimler bulabilirsiniz 🥹🙏🏻
burcuo ebrudefnee Daha 13.haftadayım, erken başladım bu sefer isim araştırmaya 😊 siz kaçıncı haftadasınız?
burcuo Asekrn Öneriler için teşekkür ederim 🙏🏻 çok tatlı isimler, Zeynep’i biliyorum tabii diğerlerini pek duymamıştım. 😊 adıyla büyüsün bebeğiniz de 🙏🏻😊
burcuo ebrudefnee Ben de inanamıyorum ama 3.şu an 🥹 3.5 yaşında bir oğlum var çok şükür. İşte sonraki melek olan kızımdı, bir de bu bebiş 🥹 soranlara nedense 2 diyemiyorum, dilim varmıyor onu yok saymaya
ebrudefnee burcuo tabi yani 3. Sayılıyor sonuçta oda sizin bebeğiniz sayılır 3 kere gebe kalmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌸🌸
minikmucizem26 Baahaar başınız sagolsun cok uzuldum:( 8 aylik bayada büyümüş sebebini öğrenebildnzmi peki ndn öldü bebegnz
Mutlu_Bir_Anne3 burcuo Öncelikle kaybınız için üzüldüm, başınız sağ olsun. Beğendiğim ve anlamı güzel kız isimleri: Aylin, Ayla, Almila, İdil, İpek, Pera 😊
burcuo Mutlu_Bir_Anne3 Çok teşekkür ederim 🙏🏻 benim listemde de olan isimlerden önermişsiniz, çok güzel hepsi ben de çok beğeniyorum ☺️