buuusraaaa Arkadaslar aranızda özele gidip sonrasında doğum icin devlete giden varmı avrupa yakası ve hangi devlet hastanesine gittiniz
Kubraa06 buuusraaaa Avrupa yakası olarak bilmiyorum ama ben ilk çocuğumda özel takipliydim doğum için devlete gittim kayıt yaparken bi dövmedikleri kaldı doğumda sorun yaşamadım ama girişte ve form doldururken niye geldin bile dediler normal doğum yaptım
ru_a6 buuusraaaa Bende tam tersini yapıp muane kontrolleri devlette yaptırdım testler falan ücretsiz olsun diye. 30 hafta oldum bu haftadan itibaren özele gitcem
buuusraaaa Kubraa06 benimde 2.ci doğum ilkini özelde yapmıstım ama suan cevremdeki özel hastaneler kapandı kendi doktorumun ücretide cok yüksek ve dediğiniz gibi herkes devlette gitmenin bu aydan itibaren zor olcagını söylüyo
yasmin525 valla ben devlette gittim kız dedi sonra özele gittim ne kızı erkek bu dedi be oğlum 4,5 yaşında şuan çok şükür allah’a devletteki ultrason belli olmuyor diyorlar ama sen bilirsin durumuna göre bak derim ama özel tavsiye ederim