Merhabalar saglıcakla kucagınıza alın her gebelık bır olmuyor sızın oncekı kayıplarınızdan dolayı boyle bır korkunuz var anlıyorum ama her gebelık bambaska benım ıkı saglıklı gebelıkten sonra ıkı kurtajım var belırtıye gelırsek belırtılerın gıtmesı yada hıssetmemek sızı korkutmasın benım ıkımcı gebelıgımde hıcbır belırtım yoktu ne kusma ne bulantı ustelık korona donemı gayet sorunsuz atlattım ama mesele 3. Hamılelıgımde 9 haftalıkken kalbı durmustı artık tecrubelı oldugum ıcın bırseylerım ters gıttıgının farkındaydım 3 hafta sonra gıttıgımde ogrendım bunu sızı korkutmak ıcın demıyorum vucudum taktıgım saatte bıle kabarıp alerjık reaksıyon gosterıyordu yuzumde bıle garıp bı sey vardı mesela artık 11 haftalık oldugunda bebeklerım sırt usttu yattıgımda boyle elma gıbı bır kabartı elımle hıssederdım onu 3 gebelıgımde hıssetmedım karnım vucudum cok tuhaf sekılde odem tutuyordu ılk ıkı genelıgımde bunu hıc yasamadıgım ıcın bırseylerım tuhaf gıttının farkına varmıstım 4. Gebelıgımde zaten en basında hematom ve kanama seklınde devam ettı ve belırtılerımde vardı mıde yanması gogus dolgunlugu yasadım kurtaj olana kadar ama ben her dort gunde bır bebek gelısmısmı dıye yada kanamam oldu dıye acıldeydım amlesef gelısmedı yanı her gebelıgım bambaska ılerledı kendınızı korkutmayın eger nasıbı varsa ne olursa olsun tutunur gelısır en onemlısı kalp atısını duymussun yuregını ferah tut stres yapmamak en onemlısı