Emlly İyi akşamlar hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı 34+4 haftalık hamileyim bebek kaç haftalıkken başaşağı dönmesi normaldir bizimki şimdiden dönmüş 🙈normalmi acaba doktor bu 40 haftaya kadar kalmaz dedi sizde durumlar nasıl 🌸💙💜
mmia Emlly 30 haftalık gittim baş geliş pozisyonda dedi doktor. 30 haftadan sonra heran dönebiliyorlar Değişiyo sanırım
Emlly mmia o kadar erkenden dönüyor mu ya normaldir ozaman ya erken gelsin istemiyordum aslında sağlıkla gelsinler en önemlisi
Emlly Es07 Aslında daha zamanı var 38 e kadar diye biliyorum arkadaşta hiç dönmemişti sezeryenla doğdu oğlu sağlıklı gelsinler de en önemlisi o 💞
Emlly ylnydgd O kadar erken dönüyor mu ya 🙈 Aslında daha zamanı var 38 e kadar diye biliyorum arkadaşta hiç dönmemişti sezeryenla doğdu oğlu sağlıklı gelsinler de en önemlisi o 💞
Emlly pozitifanne06 bebekten bebeğe degisiyor sanirim 💞38 e kadar zamanı var diye biliyorum sağlıklı gelsinlerde önemli olan o 🥰
hllvrl Her gebelik ve her bebek farklıdır. Bebeğin başaşağı dönmesi demek erken doğum olacak demek değildir. Erken doğum rahim ağzı uzunluğunuz ile alakalıdır.
Emlly hllvrl evet öyleymis canim kimisi erken dönüyormuş38e kadar da zamanı var diye biliyorum sağlıkla gelsinler hepsi 💞
Emlly onal7 korkma korkma 🤣 bebekten bebeğe değişiyormus kimisi erken dönüyor 38e kadar da zamanı var diye biliyorum sağlıkla gelsinler de önemli olan o 🙈💞
onal7 Emlly evet cnm ya ilk kızım 36 da dönmüştü 38+5 te doğum yaptım endişelndm bayağı etken dönmüş ama doktor dedi daha çok döner o
gizem032 32 deyim daha dönmedi benimki üstelik sadece sağ tarafta duruyor ve kaburgamın altında sıkışmış gibi İnşallah döner