seweyt Kızlar test yaptım tek çizgi hala adet olmadım sabah kan verdim hala sonuç çıkmadı son adet 6 aralık sizce çıkar mı var mı başına gelen
derya1108 seweyt Geç döllenme olabilir. Hormon daha gerektiği kadar yükselmemiş olabilir. Biraz daha beklesen daha iyi sonuç alırsın canım
eylusssss seweyt erkme gebelik testi mi aldınız geç döllenmeyse bi erken gebelik testiyle deneyin bence
dilosunuz seweyt ben adetten dört gün sonra tesadüf kan verdim öğrendim testte 3 gün yaptım negatifti inşallah sizinde vardır 🙏
seweyt sakarbirhanim adetim normalde iki gün erken olur mesela eylül 12 ekim 10 kasım 8 ve aralık 6 da oldum ocak 4 te olmalıydım ama olmadım bugünde olmadım
derya1108 melda2026 Evet hayırlı olsun ❤️ Ama daha çok küçükkk. 5 ten büyük çıkarsa gebelik olduğunun göstergesi oluyor. İnşallah annesine güzelce tutunur sağlıklı olur 🤲
melda2026 derya1108 ay insallah çok tesekkur ederim emin olamadim 25 ustu saniyodum ben cok sevindim🧡
derya1108 melda2026 Ama mutlaka 48 saatte bir artışa bakın olur mu. İstenilen artış mı diye doktorda isteyebilir. 48 saatte 2 katına çıkması lazım