Başlığı sitem eder gibi koydum ama dümdüz olay bu :))
İkinci hamileliğim bu ilki erkekti ortak karar verip koyduk ama ismi ben buldum eşimde okeyledi hemen. Şimdiki cinsiyetimiz kız kayınvalidemin ismi Leyla, 9 senelik evliyim bir zararını görmedim aksine hep korur kollar eşimle sorun yaşasak ilk beni tutar el üstünde tutar hep bana eşime oğluma çok düşkünler maddi manevi esirgemezler kısaca karşılıklı sevgi saygımızı her koruruz. İsim olarak Leyla çok hoş bir isim ama halamın ismi de Leylaydı erken yaşta vefat etti bir de kayınvalidemin işte hani Leyla deyince enerji olarak hoşuma gitmiyor kayınvalidem ile bir ilgisi yok, eşimde çok istiyor kaçtır konusunu açıyor en azından iki isim olarak koyalım diye ben de iki isim sevmiyorum oğlumun ismi Ege kızıma da kısa zamansız bir isim koyarız diye düşünmüştüm. Eşim arada tamam boşver o zaman diyor iki gün sonra gel Leyla koyalım diyor, çok kararsız kaldım ya koyup ileride pişman olurum diye veya kızım niye babaannemin ismini koydun diye bana kızarsa diye de korkuyorum, siz olsanız koyar mıydınız? En olmadı Leyla ada mı koysam diye düşündüm