Sude_bircan Kızlar yarın tam 37 haftalığım bugün bebeğim de bir sertlik var ve öğleden beri sertlik inmedi ve pek oynamıyor sanki ne yapmalıyım korkmalı miyim
selma128 Sude_bircan bence git ya nolur nolmaz icin rahatlar bebek doguma yakin tehlikeye atma yarim saat gosterceksin icin rahatlar
Sude_bircan superstar_00 öğlen 1 den beri yatıyorum sadece 1 kere vurdu birdaha yok sizce acile gitmeli miyim
ylnydgd Sude_bircan hareket azalması belirginse gitmelisiniz bence. Sertleşmeler kasılma kaynaklı oluyormuş sizin haftanız baya ileri. Bence gitmekte fayda var
Sude_bircan selma128 bende aynısın düşünüyorum canım birde benim pazartesi kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum acilmam yok ama yumuşama var dedi acaba açılmam da olabilir mi
nazarsalcan 1 gün içinde hiç hareket hissetmediyseniz doktora gidin önce çikolata yiyip solunuza yatin elinizi karnınıza koyun belki harkeet eder etmezse doktora gidin
hllvrl Sertlik kasılma olabilir endişelenme ama hareket etmemesi 4 saatten fazla sürüyor ise hemen doktoruna git