MinaM00 Selam kızlar merak ettiğim bir konu var kız bebek ve erkek bebek hareketleri anne karnında aynı olmuyormus bu doğru mu ?
Iremsel_ MinaM00 arkadaşımla aynı zamanlarda hamile kaldık aramızda 2 hafta var 38+4 üm hareketsizlikten kaç kere hastaneye gittim bilmem plesantam aşağı yerleşimliydi hareket saydırıyordu dr ama çok narin bi kız olacak böyle giderse umarım doğunca da böyle olur 😂 çok nadir az hareket eder daha hiç canımı acıtan bi hareketi olmadı arakafaşımın da erkek dışardan görüyoruz hareketleri şimdi çıkacak diye dalga geçiyoruz hep gece uykularından uyandırıyormuş arkadaşımı sürekli kaburgalara vuruyormuş hep ben yapmadığım için çok garip geliyor ben hareket etsin diye tehdit ediyorum resmen 😂😂
ArelinAnnesi1 MinaM00 oğlumda hep yukarıda hareketlerini hissettim şuan kızıma hamileyim onuda hep altta hissediyorum
MinaM00 Zeynepefem ☺️Peki hareketleri nasıl kız için balık gibi süzülür erkek içinde tekme atarlar diyorlar ne kadar dogru
Zeynepefem MinaM00 yok canim ne alakasi varmiş ya tekme atiyor kizima hamileyim şuan da oglumda ayniydi. Uydurmasyon bunlar herkes kafasindan bişey sallıyor 🤭😁🤦🏻♀️
ikiprensesannesi___ MinaM00 benimde duyduğum erkekler öyle yılan gibi süzülür tövbe tövbe balık yılan olmadıkları kalmıştı😂🤣
ylnydgd MinaM00 kız balık gibi süzülür mü 😂😂 çalışırken mouse u karnıma koyuyorum öyle vuruyor ki o düştü. en son doktor kontrolünde doktor cihazla dürttü biraz cihaza bir vurdu hoca da “bu kız kick box yapacak belli ki “ dedi. Balık gibi hiç süzülmedi 34 haftalık olacak hep sert hem tekmeli yumruklu 😂
ahu301 MinaM00 şimdi benim kızımda öyle, top gibi oluyor, helede bulaşık makinasını dizince bir yumak oluyor, çok garibime gidiyor,
MinaM00 Çok sabırsızlanıyorum 16.haftamdayim ve bebegimin cinsiyeti belli değil doktor tahmin için erken dedi 13. Haftalıkken bende ister istemez merak ediyrm