yucellirem Ya ben çok heyecanlıyım,sürekli ağlıyorum habire yorgunum halsizim ve çok mutsuzum.. Birisi ne oldu dese salya sümük gidecek gibiyim sizlerde öyle misiniz? Uykular haram olmaya başladı bile🥺 30.hafta ama hissedilen 40 gibi🤦
teraziela yucellirem Uykular benim de haram ya sabahın altısında yedisinde uyanıyorum burnum tıkalı rahat nefes alamıyorum 🤭 arada o duygusallık bende de oluyor sağ Salim kucağıma alabilecek miyim ikimizde iyi olacak mıyız diye düşünürken baya duygusallaşıyorum birde kızım var onu bırakcam diye de üzülüyorum stres oluyorum 😔 az kaldı ama hem bedenen hem piskolojikmen zorlanıyorum arada yalnız değilsin🙏
asellim143_ yucellirem bnm son 56 günümüz ama felaket mide yanma var kaburgalarim çok ağrıyor nefesim hiç çıkmıyor 🥹🥹
eed21 Bende aynıyım ya çok duygusalım oğlumun kıyafetlerini koklayıp ağladım daha bugün sağlıkla kavuşalım inşaAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimkini de ♥️
teraziela yucellirem Daha çantaya koymadım ama kendi kıyafet ve bebişin kıyafetlerini yıkadım bakım malzemelerini de aldım ama daha eksiklerim var :) inş tamamlıcağım🙊
teraziela asellim143_ O mide yanması bende de var ne yazık ki🔥 Allah yardım etsin az kaldı dayanalım ☺️🙏🙏
peroksizom yucellirem benim de duygularım çok değişti herkes aşırı gıcık geliyo böyle herkesten nefret etmeye başladım
yucellirem Son 70 benimde🥺 Ay evet aşşırı duygu değişimi yaşıyorum bende ya herkese uyuzum yada aşırı seviyorum her günüm farklı geçiyor🤦 Çantamı hala hazırlamadım 35ten sonra hazırlayayım diyorum. Ne koyulacağına dair örnek liste yapan varmı aranızda 😍🙈