eylusko Bugün gittim. 35 cm dedi kısa felan demedi ama İnternete göre biraz kısa gibi kilosuna 1390 dedi hersey güzel haftasiyla uyumlu dedi. Ama çevremdeki herkesin bebegi bu haftafa daha tombul daha ileride. Sizin ne kadar di ?? Evet her çocuk farklı ama merak ettim
Fatmanur_0416 eylusko canım önemli olan sağlıklı olması benim 29 haftalık ama 1690 Gr bu da 31 haftaya denk geliyormuş şekerden falan şüphelendiler ama çok şükür sıkıntı yoktu benim bebeğim 2 hafta önde valla şahsen doktor sıkıntı yok dediyse sağlıklıysa ben pek kilolu falan demiyorum doktor bir sıkıntı görmediği sürece benim için sıkıntı yok hem zaten bu aralar kilo alıyor canını sıkma bu kadar da takılma🫶😊 en azından senin bebeğin uyumlu haftasına göre daha da küçük olup Allah korusun sorun olabilirdi 🌸
mamiali eylusko her bebeğin gelişimi bünyesi farklıdır kıyaslama yapmak çok doğru değil bana göre benim bebeğimde 29 haftalıkken 1250 gramdı doktorum gayet normal haftasıyla uyumlu dedi
Seloloo eylusko 29. Haftada 35 cm 1628 grdı. 33. haftada 45 cm 2600 olmuş bebiş. Doğuma kadar 3500-3700 olur dedi doktor.
hilasi 28.haftamdayım 1150 gram şu an bebeğim,haftasıyla uyumlu şekilde ilerliyorsa çevrenizdeki bebeklerin tombul olmasına takılmayın
eed21 29+5 de 1500 dedi ama o ölçtüğümm hastanenin ölçümüne güvenmiyorum pek bence sizinkide gayet iyi doktor uyumlu dediyse yeter bence sağlıkla gelsin
eylusko eed21 Evet Doktor haklısın uyumadı dedi de Anne yüreği İşte herkes dedi ki hep daha önde olurken Seninki daha düşük çıkınca üzülüyor
eylusko Fatmanur_0416 benimde ilk çocuğum da hep 2 3 hafta öndeydi. Buna doktor haftasiyla uyumlu dedi ama işte ne bilim çevremde kiler daha tombul . Herkes kıyaslama Her Çocuk farklıdır diyor Evet zaten ben de Bunun bilincindeyim ama her anne gibi ben de çocuğumun önde olmasını isterim açıkçası
eylusko Es07 inanın kıyaslamak değil. Zayıf bebeğin zaten neyini kıyaslamayım. İnsan sadece kendi gibi olan var mı merak ediyor
Fatmanur_0416 eylusko benim de ilk gebelik doğru herkesin çok tombul benim böyle bir sıkıntım yoktu hep haftasına uyumlu gidiyordu pzt randevum vardı o zaman öğrnedim başı da aşağıdaymış 2 hafta sonra gel nst bağlayalım dedi şahsen ben aynı haftasıyla uyumlu olmasını isterdim ilerde olunca acaba hemen doğar mı böyle devam ederse sezeryan olma riski var o konuda çok korkuyorum sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah ama zamanında ilerlesin önde olmasın 😅 kilo artımı bu zamanlar daha çok ona göre beslenirsen senin de önde olabilir canım 😊
eed21 eylusko bende bazen takıyorum annelik aslında her şeye takıyoruz çok normal ama buradaki fazla kilolars hiç aldanma her bebek kendine has doğsun biz tosun yaparız onları 😂😍
Ipek0z eylusko 1370 gramdı canım gayet normal endişelenme. Asıl kiloyu son ayda alacak zaten, şu an 33 haftalığım dün gittin 2290 olmuş kızım, zayıfmış diyenlere kulaklarını tıka ağzı olan konuşuyor. Ayrıca zayıf olsa nolucak aşkım her türlü büyüyecek 😍
eylusko Ipek0z doktorda normal dedi bundan sonra alacak kiloyu dedi . Ama millet konuşuyor işte annelerde üzülüyor 🙄🙄😔😔