kubrayurek 1 sene oldu bebeğimi kaybettim bu süreçte birsürü ilaç kullandım ve bir türlü kilo veremiyorum 83 kiloyum bu şekilde hamile kalsam ne olur acaba kilolu hamile kalan varmı bu arada bütün tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadı
egeansea kubrayurek hamilelikte iyi bir diyetisyen takibi yaptırırsan sorun olmaz. Bende preklampsi ve gebelik şekeriyle ileri kiloda hamile kaldım. Hamilelikte de kilo aldım. Biraz geç diyetisyene başladım. Kontrole alındı.
Gnl54 kubrayurek 118 le hamile kaldım 2. Cocukta 140 la doğum yaptım gebelik sekeri olmasına rağmen gayet saglikli gecti 83 kilo fazla kilo degil bence korkmayın
egeansea kubrayurek Çok şükür ikimizde çok iyiyiz. Bir sıkıntımız yok. Bebek doğduğu gün şekerim ve tansiyon sorunlarımda geçti.
kubrayurek Gnl54 ay çok sevindim sizin için sorun yaşamamanıza benim 1 sağlıklı doğum sonrası 3 kaybım var o yüzden biraz korkuyorum aslında preeklampsi tanısı koymadılar bana bebekte 21. Haftda akım kaybı başladı 4 binlik iğne kullanıyordum sonra26 da erken doğum oldu
Gnl54 kubrayurek çok geçmiş olsun bence kilo sorun değil sizde okadar kilolu degilsiniz umarim sağlıklı sekilde hamile kalırsınız rabbim gönlünüze gore versin inşallah 🙏🏻🤍🌷