Busyusad Arkadaşlar Manisa’da perinatoloji uzmanı arıyorum özelde önerebileceğiniz biri var mı detaylı ultrason için
Seydaolmez Busyusad Tülay oludağ Mete derim ben çok memnun kaldım ilgiliydi herşeyi tek tek anlatıyor.İlk gebeliğimde de özelde farklı bi doktora gitmiştim asla bu kadar bakmamıştı ve detaylı anlatmamıştı.
kaannannesi Busyusad Ben dün Celal Bayara gittim. Direk internetten gebe polikliniğine sıra alıp muayene oldum hatta 12.hafta içinde 6 şubata gün aldım. Bilmem size uyar mı ama Bi hastaneyi arayıp bilgi alın isterseniz
minikcivciv89 Ben İzmir’den Manisa şehir hastanesi ne gittim perinatoloji doktoru Berna Coşkun a çok iyi hepsine bakti
minikcivciv89 Busyusad 182 yi arayıp hangi saatlerde arasam bulurum diye sorabilirsiniz kayıtların ne zaman acilacagini öğrenebilirsiniz sabah 10 gibi açılıyor genelde şu anda baktım talep oluşturma açık
Busyusad minikcivciv89 bende baktım ama devlette yaptırmak istemiyorum artık şehir hastanesinde radyoloji yaptı detaylımı hiç memnun kalmadım hatta iki defa hata yaptı ölçümde tekrar düzeltme yapıldı bakıldı vs çok rahatsız oldum içim rahat etmedi ondan özele gidicem mecbur
kimera Perinatolog olarak bir tane var Tülay oludag , ocaktan önce 4.500 demişti. Şehir hastanesinde ki doktordan asla memnun kalmadım keşke bende özel de yaptirsaydim.
Busyusad kimera doktorum da o ismi söyledi ama acaba daha iyisi varmı buraya yazıp bilgi almak istedim teşekkür ederim canım fiyat aldım bugün 7 bin tl dedi Malesef
Busyusad Seydaolmez doktorumda o ismi verdi bakalım inşallah haftaya randevu aldım çok teşekkür ederim canım açan dedim daha iyisi varmı diye araştırmak istedim ondan burdan da bilgi alayım dedim
Busyusad Seydaolmez Malesef banada çok geldi ama aradığım çoğu yer aynı fiyatlarda mecbur gidicem artık