senanur_etz Ankara Özel hastane 2026 doğum paketi ücretleri bilen var mı 29+3 gebeyim şuan geç kaldım bunun için biliyorum ama
momdiary06 senanur_etz bu haftadan sonra paket mi alacaksınız yoksa doğum fiyatını mı soruyorsunuz. Ben ortadoğuya gidiyorum paket almadım doğum parası 55 bin
Muhendis-Anne senanur_etz lokman hekim akay op dr olursa 106 dedi , orta doğu 80 op dr olursa , 55 de alife dedi
senanur_etz Etlik Şehir Hastanesine gidiyorum ama doktorlar hep farklı farklı bayan diye alıyorum erkek yönlendiriyor
senanur_etz O yüzden için rahat değil doğum da da o an kim varsa o girecek o yüzden özellere bakıyorum ben 2025 Ekim’de sormuştum doğum paketi 55 demişlerdi ama şuan nasıl bilemiyorum o yüzden soruyorum
momdiary06 senanur_etz evet sezaryen veya normal fark etmiyor temmuza kadar fiyat 55 binmiş geçen hafta sordum ben de
Muhendis-Anne nurellanurrrr yorumlar kötü bende düşünüyorum ama emin olmadım hangi şubesinden aldınız
nurellanurrrr senanur_etz 31 Aralık da aldım yılbaşından bir gün önce belki değişir diye ama hemen değişti mi bilmiyorum,bazı hastaneler satışı durdurmuştu yılbaşında yenilenecek diye alife durdurmamıştı
nurellanurrrr Muhendis-Anne ben Etimesgut şubesinden aldım Oskar öğüten e şuanlık memnunum,uzun yıllar devlette doğum hastanesinde çalıştığı için tercih ettim
saziment Muhendis-Anne merhaba bacım lokman hekim akay için aldığın fiyat güncel mi ben ekimde sormuştum uzman 80 prof 83 demişlerdi
mrvednz Bende özel hastane düşünmeyenlerdeyim sadece merakımızdan randevu almıştık sorduk Keçiören medikal park a bir ay önce 110 bin dedi. Bilkent’te doğurmayı planlıyorum
aslig senanur_etz ben medikal park Batıkent’e gidiyorum ama hamileliğimin başında anlaşmıştım 85 bine. Haftaniz ileri olduğu için sadece doğum için fiyat alabilirsiniz. Çünkü bu fiyatlara test ücretleri de dahil oluyor