ozgee33 Kızlar Mersin de özel hastanede önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı bi yardımcı olsanız 🤗
ikibalannesiii ozgee33 ben City hospitalda pınar aksoya gitmiştim oğlumun doğumuna kadar ilgili iyi bi doktor birde forum yaşamda Ahmet ışıktan var onu çok duyuyorum arkadaşım gidiyor çok övüyor çok memnun
kelebekk1 ozgee33 özel hastane değilde sanırm devlete gitti.Burda antepte benim özel deki doktorumdu mustafa ramiz dursun geçen sene mersine gitti.O kadar kibar iyi başarılı bir doktor ki ne söylesem az olur.
Yaren- ozgee33 Kesinlikle Çağdaş Mavigök böyle bir doktorla bir daha karlılaşırmıyım bilmem bir kere gidince zaten artık ayaklarınız otomotikmen gidiyor
ozgee33 ikibalannesiii ben sezeryan düşünüyorum doğumu çok korkuyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum galiba bu doktorlara bakacağım 🤗
ikibalannesiii ozgee33 doktorum en fazla 3700 e kadar normal doğum yapabileceğimi söylemişti çatımın darlığından dolayı ve oğlum sınırdaydı benim de çok cesaretim olmadığı için sezeryana karar verdik 3800 doğdu
ozgee33 Bir de siz tecrübelisiniz galiba @ikibalannesiii @lux38 birde bu mide bulantısı yanması ne zaman geciyor kaçıncı haftada gecer kızlar🥲
ikibalannesiii ozgee33 seni korkutmak gibi olmasın ama ben doğurana kadar geçmedi tam 30 tane şurup içtim
ikibalannesiii ozgee33 bende öyleydim canım neler denedim bana mısın demedi doktor bir şurup verdi o rahatlattı sadece
-Papatya33 ozgee33 ahmet ışıktan yaptı sezeryanimi. Ben zorlanmadım tertemizdi dikislerim . Sonradan krem vermişti doktor alerji yaptı bende kullanmayı kesmiştim. Genel olarak ilgisi filan çok iyi hastanenin ben memnunum
ikibalannesiii ozgee33 tam hatırlamıyorum canım 6 yıl önce kadar kullandım ama sanki benimki de oydu hafif nanemsi bir tadı vardı