gozdenur06 Kızlar sonunda cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş sağlıkla gelsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🤭🪺
AdaKaranfili gozdenur06 Amin sağlıkla gelsin. Bana da nasip olsun🩵.isteyen herkese gönlündeki nasip olsun🤲🏻 kaç haftalık öğrendiniz
AdaKaranfili gozdenur06 geç göstermiş .olsun canım ☺️. Benim iki kızım var. Yeni hamileyim daha inşallah bu sefer erkek olur.tabiki sagikli ve hayırlı evlat olsun
gozdenur06 AdaKaranfili bende kız istiyodum erkek denince bi şalırdım ama her ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun yeter🥰🤭
minikmucizem26 AdaKaranfili rabbim gönlümüze göre nasip etsin:)) bmmde iki kızım var bunuda erkek olsun cok isterim:) tabiki once hayırlı sağlıklı olması ni dlyrm
gulay_acabey55gmailcom Deleted33000 Merhaba banada tahminde bulunurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim 🫠
gozdenur06 Deleted33000 amin canım Rabbim isteyen hasret çeken herkese nasip etsin bu duygunun tarifi yokmuş meğersem🥹🥰🥰
gozdenur06 kahvesever__ iyiyim canım sen nasılsın valla görüşemedik ben yaklaşık 10 gündür hiç girmiyorum uygulamaya sürekli bi koşulturmaca 🥹