twincebaby Arkadaşlar 32. Haftadaki çalışabilir raporunuzu tam Hagi gün aldınız. 32+0 da mı almak zorundayız . Raporda neyazıyor ? 32 haftalık mı yoksa 32+3 günlük hamiledir mi yazıyor ? Malum ara tatil geliyor , o ara tatilde çalışabilir olmak istiyorum.
katlav twincebaby önümüzdeki perşembe tam 32 haftalık olacağım. Direkt o gün gideceğim çalışabilir olmaz için erken ya da geç değil.
Ipek0z twincebaby ben öğretmen değilim ama dün aldım raporumu 33+1de aldım ama hiç rapora bakmadım eşime verdim direkt işlemleri o yapacak diye 🙈 doğumdan sonra tekrar rapor almam gerekiyormuş iznin devam etmesi için bunu bilmiyordum
maviportakal_ twincebaby 32 hafta yazıyor benimkinde ama tam 32 haftalıktım zaten hani artılık bir durum yoktu tatillerde çalışıyor görülse bile izin sonrasına eklenmiyor benim eklenmedi
Cansuuuucan twincebaby eğer 32 haftayı gün olarak geçirirseniz doğum sonrasına izin aktarırkende ona göre hesaplama yapılır mümkünse tam gününde alın bence
twincebaby maviportakal_ siz çalışabilir raporu aldınız değil mi ? Yani tatil bittiğinde 34 haftalık olacaksınız , çalışmaya devam etmek isterseniz çalışacaksınız .
BurcuYpc maviportakal_ benim 36.haftam sömestr tatile denk gelmişti 1 hafta okul tatildi ama doktor raporunda 37. Hafta baz alındığı için rapor tarihi mebbise işlendi ve iznim aktarıldı doğum sonrasına. Sömestr veya ara tatilde olsa görevde görünüyoruz.
maviportakal_ twincebaby şöyle ben 32 de çalışır aldım ama erken doğum yaptım o yüzden tüm izinlerim eklendi benim
BurcuYpc twincebaby tam 32+0 da alıyorsunuz 37+0 da zorunlu izne ayrılıyorsunuz, zorunlu izin tarihiniz raporunuzda yazıyor şu tarihe kadar çalışabilir diye ve 5 hafta izin hakkınız doğum sonrasına ekleniyor. Eğer çalışabilir raporunu geç alırsanız geç aldığınız günleriniz boşuna gider.
maviportakal_ BurcuYpc olabilir o zaman benim yaz tatili olduğu için o bir haftam yaz tatiline denk geldi o yüzden vermemişlerdi
ylnydgd twincebaby öğretmen değilim ama doktor bana 32+0 da yazabileceğini söyledi. Özel takipliyim telefonla bilgi verdim o gün yazıldı çalışabilir raporu
lavinya90 twincebaby 32+6 da alabiliyormuşuz. Ben 32 başinda zannedip gittim. Cuma günü rapor alacağim. Tatil bittiginde 37. Haftam oluyor. Doktorum ona göre ayarlayıp yazacağim dedi. Bir daha geri dönmeyeyim diye.
merryrose lavinya90 ben de bunu merak ediyordum. Oyle oluyor demi? Cuma gününe kadar çalışıp cuma öğleden sonra alayım diyorum o hafta da izne eklensin diye. 32+6 cuma günüyse zorunlu iznin başlayacağı haftada 37+6 da cuma gününe denk gelir ordan bi hafta daha çalışıp öyle izine ayrılmış olurum Allah nasip ederse🙏
Ed27 Arkadaşlar cumartesi 32 hafta oluyorum, bir haftalık rapor alsam sonra iki hafta tatilimiz var. 2 şubat itibariyle de doğum iznimi kullanmaya başlasam diyorum. Yine tatil zamanı doğum iznleri kullanılıyor mu ?
lavinya90 merryrose şöyle ki yeni izin geçiyormus ve izindekileri de kapsayacak biz yinede 3 haftalik yani 2 şubata kadar çalısabilir yazdırdık. Bir hafta bu ön̈ümüzdeki hafta 2 de tatilden olacak 37 ye baslamayacağım. Not islemlerini tamamlamak için calısabilir aldim. Yoksa yeni izi.n doğumdan sonra beni hazirana kadar kurtariyor.
lavinya90 merryrose isterseniz doktor çalısabiliri hafta belirtip yazabiliyor. Istemezsek de hafta belirtmeden çalışabilir yazıyor. 37 ye kadar çalısıyorsunuz ve tamamı ekleniyor.
fatoss06 merryrose 32 haftanın içinde istediğimiz gün alabiliyor muyuz? Aldınız mı raporunuzu mesela 32+5 gibi