ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok ya üzme kendini kötü bişey demedi zaten seni seviyorum ben 😘😍
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 atarım giderim kime bilmiyorum ama uzatma bence ortada bir muhabbet var sonuçta samimiyetinden ötürü öyle yazdım ama birdaha kesinlikle yazmam merak etme
deletedmom43191 Fatma_furkan1996 ne atarı gideri ben onunla konuşuyorum sen gelmiş darlama diyosun onunla güle ede konuşuyorum ben sen gelmiş muhabbeti batiriyosun
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 canım benim bir birbirinizi kırmayın ikinizi de seviyorum böyle yapmayın🥲bende size güvenerek açtım postu birbirinizi kırmayın lütfen gerek yok 😍🥰😘😘
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 birinin beni böyle gaza getirmesi lazım yoksa benim işim zor😂çok haklısın günden güne zor oluyor
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 çok zor gerçekten ama bir yerden başlamak lazım yoksa kaldıkça kalıyor
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ bir benim ona yazdığım cvplara bak birde onun neyin atarı bu Allah Allah
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ben kimseye bisey demiyorum etmiyorum sana dediklerimden rahatsiz oluyo senle güle güle konuşuyoruz o gelmiş kırma çabasında
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok güzelim oda muhabbete dahil olmak istedi kötü bişey yok ortada sarılın öpüşün 🥺olmuyo böyle
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 bak çok fazla abartıyorsun olayı gerçekten neyi kırma çabasındayım ben sanki aranızı bozmuşum gibi konuşuyorsun cidden ayıp ediyorsun bak deletedmom43191