ikiprensesannesi___ Busramom_35 iki karpuz bağlamak lâzım bunların halimizi anlamaları için 🤣benimde 3 sezeryan olacak Allah’ın izniyle 🥲
Busramom_35 ikiprensesannesi___ Allah’ım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin hepimize 🤲🏼 Valla bi Nisan ayı gelsin karpuzlar çıkar belki unutmazsam denicem 😂😂
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ bisey olmayacak kiz yatacaksın masaya kalktığında bebi kucağında olcak
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ 3 tane normal dedim anca yeter kız 1 tane hemen kan olursa napcan
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 o masaya gidene kadar kafamda neler neler kuruyorum bilsen sadece ilk kızımda olmadı bu ikisi korkudan çok pis oluyorum ya😂
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 alt pijama almıştım iki tane evde kullanmadım ama altlı üstlü üç tane olsaydı sanırım ya tekrar isterim yada burda çıkarsam alırım artik Çarsamba günü de yine gıdecem hastane doktor gel bakalım dedi nedenini bilmiyorum bakalım
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ yoook tam yeter 3 tane ben normal dogum yapmama rağmen 3 tane koydum hepsi kan oldu
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 ah ah o iki dk gelip geçsin hayırlısıyla evdeki bebelerimi özlerim ben ya
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 istediğim gelmedi daha gelsin iki tane daha ya isterim yada burdan alacam
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ evet o kötü oluyor ya ben delirmistim bi yandan sanci çekiyorum bi yandan aklım cocuklarimdqydi benimkiler sözde ben hastanedeyken anneme gececeklerdi kaynanam izin vermemiş hemen geldi kaynanamin gelmesi beni strese soktu diye dogum zor geçti