ikiprensesannesi___ Hadi bakalım niyet ettim hastane çantamı hazırlamaya Allah’ım sen bana güç kuvvet ver 🥰❣️🥲
ikiprensesannesi___ ikiprensesannesi___ @deletedmom43191 gel buraya 🥲😂niyeti bozdum ben başliyorum bekle burda
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 nerden başlim kıyafetleri makineye atım mi aldıklarımı ama eksikler var bak ona göre
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ilk makineye at kıyafetleri ondan sonra trendyola gir eksik ne fark ettiysen onlari sipariş ver bu aradan çantaya el at orkid islak mendil bez vs.koy
Zeynepefem ikiprensesannesi___ kacinci haftadasiniz ? Bende 32 deyim baslasam mi erken mi daha bilemedim
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 tane tane yavaş yavaş söyle yoruluyorum ben tamam dur makineye atım önce
ikiprensesannesi___ Busranur_mnts hadi bakalım ben başliyorum sendr başla bu gidişle hazırlıksız doğuma gıdecez
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ at atınca yaz bana 😅😅😅 sonra eksik ne fark ettiysen onlari sipariş vercez
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ neyin eksikse söyle bizde bakıp sana atalım el birligiyle halledelim
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 bak hastane çıkışı yok terlik yok pijama takımım yok bebek bezi yok efendim ne söylim bunlar geliyor aklıma başka ne lazım
Busranur_mnts ikiprensesannesi___ bugün ütü ysptım şifonyeri yerleştiricem onlsr ortadan kalksın da valizi indiricem yerleştiririm artık kenarda dursun 🤣
deletedmom43191 Busranur_mnts 3 cocuk var anca savaşıyorum canim bir odayı gunde 4 5 kere topluyorum 😒 huniliyim
penbe_karisi Sonunda bacımsu 🤣ben şimdi yemek yedim enerji topladım şimdi bebişin dolabını silip çantamı hazirlicam
ikiprensesannesi___ penbe_karisi oh afiyet olsun😍 kolay gelsin canım bende namaz kılıp makineyi açacaam inşallah gerisi de gelecek 🤣