bewzanurr Merhabalar, Gerçekten bende ne yapacağıma kararsız kaldım. Süheyla hanım hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Bide yeni bir kadın doktorda gelmiş sanırım giden oldu mu ?
celiq bewzanurr süheyla hanımdan belirli saatlerle bakıyormuş bende medipol esenlerde Sümeyye Betül hoca varmış ona başlayacağım artık avicenna doktor konusunda zayıf kaldı bu dönem nedense
rege0119 Yok_09 şok oldum . İlk zamanlar kendisine gidiyordum anlaşamadık yollarımızı ayırmıştım . Çok kaba ağza alınmayacak şeyler söylemişti hakkımı helal etmiyorum. O doktora diyecek bir şeyim yok
Yok_09 rege0119 oda buldu bulacağını bak ayrılmış hastaneden ah alırsa gebe kadından olacağı bu haksız ise tabii ki
esiladuhan rege0119 bana 6yil önce sen cucesin normal doğuramazsın demişti boyum 152 boyumu zorla ölçtü 148sin cuce kategorisindesin demişti hatta muayene ederken acıdığını söylediğimde abartiyosun yalan söylüyorsun acımaz diye zorlamıştı var olan vajinismusumu iyice tetiklemişti bidaha hiç muayene olamadım onun yüzünden çok tuhaf biri
sevdnu celiq valla hiç bilmiyorum ama Süheyla hocada çok ilgili, benim doğumum yaklaştı ve nerde yapacağımı hiç bilmiyorum
mervea211 Mhra5 merhaba acaba odaları falan nasıldı normal doğumda eşi yanınıza alıyorlar mı nasıl ilerliyo
Perla_ Yok_09 merhaba bende bu hafta sertan beye gitmeyi düşünüyorum 6 aylık hamileyim artık bir doktor ve hastanede karar vermem gerekiyor pek memnun olmadığınızı dile getirmişsiniz hala aynı mı düşünceniz ? 🥲
Yok_09 Perla_ Maalesef ki düşüncem aynı ama o hastanede o doktor dışında Kimseye güvenemiyorum başka doktora gidince beni Tedirgin etti 27 haftadayken O yüzden devam edeceğim Sertan Bey’e Sen de dene Belki faydasını görürsün sağlıkla kucağına alınca kurtulursun en fazla🤣 kötü değil asla ama ilgisi pek eskisi gibi değil diyeyim
sevvoos Perla_ ben 36 haftalık ikiz hamileyim 11.haftada başladım açıkçası memnunun. Kan idrar ultrason takviyeler Güzel takip ediyor anlatıyor.Sizin tek bebek ise her muaynede ultrasonla daha çok bilgi verip bebeğinizi renkli gösterecektir.Bizim ikiz olduğu için içerisi artık çok karışık renkli gösteremez oldu 🤭
Perla_ sevvoos yaaa maşallah içerde işler karışık ha😍😂 benim tek gebelik evet valla bende renkli görmeyi merakla bekliyorum devlete gidiyorum bırak renkli görmek ultrason kâğıdı bile vermiyor
sevvoos Perla_ sertan hoca ikiz olduğu halde bize bol bol renkli vermeye çalıştı Ben seviyorum şuan konferanstaydı Pazartesi dönecek Ben devlete hiç gitmedim Eşleri muayneye almıyorlar diye Sadece bi sefer devlet acile gittim pişman oldum
Perla_ sevvoos evet 4 mayısta gelecekmiş randevu sistemiyle çalışmıyor sanırım arayıp hastaneyi müsaitse gidiliyormuş öyle dediler aradığımda