[silindi] https://www.hizliresim.com.tr/i/6MDqiL Kızlar yumurtlamam bugün mü ? Adet bitiminden 4. Gün başladım testi yapmaya bir gün ilişki bir gün boş şeklinde devam ettim
arven000 [silindi] yani sanırım olmamış aynı koyulukta devam etti hatta son konularımda görebilirsiniz. 4-5 gün sonra tam pik oldu t çizgisinden daha koyu bir kontrol çizgisiyle
[silindi] Selenay147 mesela ben bir gün ilişki bir gün boş bırakıyorum ya dün ilişkim oldu acaba şansı kaçırmamak için bugün normalde yapmyacaitik bugün yapsam mi yoksa boş mu birakayım
[silindi] superstar_00 mesela ben bir gün ilişki bir gün boş bırakıyorum ya dün ilişkim oldu acaba şansı kaçırmamak için bugün normalde yapmyacaitik bugün yapsam mi yoksa boş mu birakayım
Beray-liya [silindi] yumurtlama olmuş, bugünü de değerlendirin, yarın da test yapın çatlamış mı diye T çizgisi silikleşmesi lazım
[silindi] Beray-liya olmamış diyorlar kafam çok karıştı acaba ilişki degerlendirsemmi segerlendirmesemmi
Beray-liya [silindi] ben emin bir şekilde yumurtlama olmuş diyorum, bu konuda tecrübeliyim. Bugünü değerlendirebilirsiniz veya ara verip yarın da yapabilirsiniz. Yarın da test yapın ki çatlayıp çatlamadığını görelim
[silindi] arven000 baktım şimdi evet benim genelde hep 10. Gün olur yumurtlama büyük ihtimal yarın bence pik i görürüm bugün degerlendirmeyim ozaman yarını mi degerlendiruyim