Mutlubiriol zeze_13 Ben hamile değilim tamamen aynıyız o zaman. Bu sene o güzel haberi alırız inşallah ikimizde 🥹haberleşelim 💕💐
1ogrencianne Mutlubiriol inşallah Rabbim sağlıkla tattırsın bu duyguyu en kısa zamanda 🥰 en ummadığın anda oluyor ama stres yapmamaya çalış 🤲🏻💐
Eres26 Mutlubiriol hep doğru vakitte nasip olsun dua ettim. Ve biraz supriz oldu. Siz de doğru vakitte isteyin kolaylıkla olsun insallah
Mutlubiriol Eres26 Bende öyle ediyorum ama arada Allahım çok istiyorum biraz daha erken de olabilir diyorum 😅☺️🙏
elem02 Mutlubiriol hayır canım her zaman taze hazırlaman lazım çünkü soğan hemen fermente olan bişi. 1,5 bardak kaynamış suya koyup 5 dk kaynatıyorsun. Youtube da ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz çıkıyor.
minnak44 Mutlubiriol bende ilk 27 yaşımda anne oldum 😇 şuan 32 yim ikinciye hamileyim çok şükür ama çok yeniyiz 4+4 daha 🫠 Aman çevreye bakma ağzı olan herkes konuşuyor boşver 😂😂
Mutlubiriol minnak44 Ne güzel aralarındaki farkta tam iyi bence 💕 Rabbim ikinize de sağlık versin inşallah 🙏 kolaylıkla gelsin minik 😍
sidibal Mutlubiriol 30 da gebe kaldım ilk çocuğum oku, atan, çalış derken böyle oldu ne yapalım. Bahsettikleri gibi zor değil tadını çıkarın yaşın önemi yok. Annelerimizle bizim 30larımız bir değil 🌸
milatlas13 Mutlubiriol ilk oğlumu 34,ikinciyi 37 yaşımda kucağıma aldım 5 ay önce😍hiç bi şey için geç değilmiş 🌺