moonmom1 Biz bugün tam 28 haftalik olduk kızlar 🫄Ben bir yandan cok heyecanli bir yandan da kaygiliyim 🥹 Sizlerin nasıl gidiyor? 🥰
ikiprensesannesi___ moonmom1 hayırlı olsun🥰 bizde son düzlüğe girdik 22 Ocak’ta doğum korku heyecan panik ne ararsan var
ylnydgd moonmom1 yarın 34 olacak benim de 1-2. Trimestere göre daha zor bi süreç ama sona yaklaşmanın verdiği heyecan da var. Zamanında sağlıkla gelsin diyorum ama zaman da ekstra yavaşladı sanki 8 yıldır gebeyim 😂
moonmom1 zeh6363 hayırlı olsun, illa ki olacak Sağ salim alalım kucaklarimiza inşallah bebislerimizi 🥰
moonmom1 ikiprensesannesi___ Ay hadi bakalimm inşallah çok kolay, rahat bir doğum olur Sağ salim gelir bebis 🥰
moonmom1 ylnydgd Ay gerçekten ben de yeni yeni zorlanmaya başladım karnım büyüdükçe inşallah sağlıkla zamaninda gelsin bebiskon 🥰
ikiprensesannesi___ moonmom1 çok teşekkür ederim inşallah canım hepimiz çok güzel geçirelim doğumları inşallah
Busranur_mnts moonmom1 34 hafta oldum hazırlıkları 30 32ye kadar bitir bence ben zorlanıyorum şimdi ödem ağrı daha da arttı karın iyice büyüdü hareket zorlaşıyor artık
moonmom1 Busranur_mnts çok az hazirligim var hâlâ bu konu beni çok kaygilandiriyor inşallah yetiştiririm kolaylikla