Busraaaakkk bernaberna2323 “dün dayanamayıp elimde kalan son ovülasyon testi ile gebelik var mı diye bakmaya çalıştım sonucum bu şekilde çıktı “ demiş post sahibi canım. Ovülasyon bu gebelik testi değil
yasewin servansmom çok iyi anlıyorum sizi çevremde takma bu kadar unut test yapma vs diyor ama işte yaşarken hiç de öyle kolay olmuyor inşallah sevineceğimiz haberler alırız yalnız değilsiniz🫂💕
servansmom yasewin iyi ki varsınız çok teşekkür ederim inşallah 🥺🫂💞 rabbim sizinde gönlünüze göre versin 🩷
ebrudefnee servansmom anladığım kadarıyla bu ovulasyon testi sizi üzmek istemem ama gebelik testiyle ovulasyon testi çok farklı şeyler 2 Side farklı değerleri ölçüyor buna bakarak gebesiniz denilmez gebelik testi yapmadan bilemezsiniz
bernaberna2323 servansmom benımde boyle cıktı gıttım kan verdım degerım 1251 cıktı ikiz gebelık canım bende ilk yaptıgımda boyle cıkmıstı cunkü
gebelk servansmom ay bende pcosum duphaston kullanıyorum ama regl 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif kasıklarım göğüsüm o kadar cok ağrıyor ki akıntım da var ne yapacağımı şaşırdım
szr1608 Ben 18 haftalık hamileyim perinatolijiye gittiğimde 12 hftalıktı %52 erkek gibi demişti doktorum hiç söylemedi cinsiyetini çok merak ediyorum