gizemsrkrtl Ovitrelle vurdum bugün ekstra duphaston kullanacağım . Geçen ay olmadı ovitrelleyle bu ay inşallah 15 gün sonra güzel haberler alırım 🙇🏻♀️🥰
Sudesahin_23 gizemsrkrtl benim 2. Günüm Ovitrelle de geçen ay da denemiştim olmamıştı bu ay güzel haberler alırız İnşallaj :)
bahaarkaya gizemsrkrtl bende yarın gidicem yumurta büyükse aşılama olucam bakalım şimdi günlerde geçmez 🤦🏻♀️
yaseminkarakus0728 gizemsrkrtl inşallah güzel haber alırsın canım. Bende klomen ve ovitrella vuruldum. Sabah kan verdim yarın sonuç alicam bakalım nasip
K-1997 gizemsrkrtl bence yaptırmalısın sadece düşük yapanlar değil ben çok araştırmıştım kan pıhtılaşması gebe kalmaya da engel düşük yapmaya da sebep
gizemsrkrtl K-1997 kanlarda baktırdım da pıhtılaşma problemim yoktu .ama bir düşük bir de kimyasalım var benim bundan öncesinde
yaseminkarakus0728 benzeynep 2021 de kızımda da ilk denememde tuttu bundada ilk denemede tuttu çok şükür
yaseminkarakus0728 gizemsrkrtl 23 Aralık’ta iğneyi vurundum 7 ocakta kan verdim. İğnenin etkisi degil