shnaysnrks Merhaba bende bu hastaneden doğum paketi aldım. Ulviye hocayla ilgili bilgisi olan var mı yada giden nasıl bir hoca?
caglactnn shnaysnrks Ben gidiyorum ve çok memnunum ilk gebeliğim benim çevremden de hep olumlu şeyler duydum ☺️
Tomriscvn gozde_mete susulodge zynpmak 28e Oozzggee1 bsraasl shnaysnrks susulodge ozgeebaydar Kızlar merhaba sizinde doktorunuz 28.haftada tek dozmu tetenoz aşısı önerdi.İlk gebeliğim bu arada sağlık ocağı 2 doz olmam gerektiğini söylüyor bende dedim doktorum tek doz olmamı söyledi
shnaysnrks caglactnn ya sevindim memnun olmanıza bende iki defa gittim memnun kaldım inşallah süreç boyunca değişmez bu durum
zynpmak Tomriscvn yaa sizin hangi gün benden önceyseniz deneyiminizi dinlemek isterim. Benim Salı günü 20+5 olacağım inşallah.
Tomriscvn edanurkdrsz Canım 21.haftamda girmiş olacağım doktorun sekreteri ayarlıyor zaten randevuyu aynı güne doktorumuzdanda randevu veriyor çünkü
susulodge Tomriscvn bende tam şeker yüklemesi yaptırğım gün diyetisyene gitmiştim. medicalpark keçiörende takipteyim bende 🥰
Tomriscvn susulodge Bende öyle düşünüyorum şuanda acelesi yok bence hangi hocada takiplisiniz memnunmusunuz 😀
ozgeebaydar susulodge ocakta 95 bindi şubatta yeni zam yapmışlar ben eski misafiriniz olarak fiyat almıştım diyip 95 e anlaşabilirsiniz 10 şubata kadar uzatmışlar yani yarın son
Tomriscvn susulodge Evet hep duyuyorum memnuniyeti çok yüksek bir hoca bende Serap hocada takipliyim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰