Pkzsntrk 27 haftalık hamile anneler tam olarak kaç aylık hamile oluyoruz ve dpgum tarıhı hakkında doktorunuz birşey söyledi mi
Tazeanne12 Pkzsntrk 27+4 haftalığız 13 haziran dedi doktor yurt dışındayız biz canım burdaki doktorları ben bile anlamıyorum bende bekliyim burda
Pkzsntrk GozdeCemre anladım canım bide benim bebek önden gidiyormuş bana da 29 mayıs dedi ama bakalım sezeryan yada normal bilgisi verdi mi
Pkzsntrk FindiksMom bana Doğumla ilgili biişey demedi ya onun için biz mi önceliğiz acaba yani isteğimiz
Pkzsntrk Elifff123 sağol canım 😀 internette 8. Aya giriş yazıyordu bi an ben yanlış mı biliyorum dedim sasırdım 😀😀
GozdeCemre Pkzsntrk benimki de 1 gafta önden gidiyordu en son inş Şimdide herşey yolundadır benim 2. Gebelik canım ilki sezeryandı gene aynı ama sordum SeZeryanda aksi bir durum olmadıkça 39 a kadar durduruyorlarmış
Pkzsntrk Tazeanne12 bekle canım bekle 😀 sanırım tahmını yarın belirlerken bebeğim boyu ve kilosunu baz alıyorlar ben 27+1 oldum yenı bana 29 mayıs olabilir bebek iri demişti mesela