Mervekaram22 LadyX yok ya bazı insanlar ikinci şansı hallediyor ama bazıları herkes için geçerli değil bu 😂😂😂
sym_yc kurkmantosuzmadonna her şeyin farkında olmak beni yoruyor bazen hatta bu öyle bi hat safada ki rüyalarımı bile yönetebiliyorum rüyada olduğumun bile farkındayım yani 🤦🏻♀️
kurkmantosuzmadonna sym_yc yaa çok ilginç. En zoru da her şeyin farkında olup ses çıkaramamak değil mi ?
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna çok takıntılıyim ve aşırı iyi niyetliyim değiştirmek isterdim hayat bana kimsenin hiç bir şey hak etmediğini defalarca göstermesine rağmen ben hala iyi niyetimden vazgeçemiyorum
kurkmantosuzmadonna vanilya_kokusu_ bir daha ona öyle davranmayacağım. Ben de onlara öyle davranacağım diye karar alıp sonra onu uygulayamıyorsun değil mi ?
kurkmantosuzmadonna LadyX ay evet ben de. Hatta eşimle ilk tanıştığımızda yolda beraber yürürken arkasını dönüp baktı biri bizi kovalıyor ondan mı kaçıyoruz, niye bu kadar hızlı yürüyorsun ? demişti. 😂 Sen böyle deyince o geldi aklıma.
LadyX kurkmantosuzmadonna ahahahaahah benim de aklıma geldi bebeğimi arabasına koyup markete çıktım gezdik eve dönüyoruz eşim de eve gelmiş biz evde yokuz dışarıya çıkmış beklemeye başlamış markette olduğumuzu anlayıp diyor ki “bir baktım kadının biri bebek kaçırırcasına bebek arabasını hızlı hızlı sürerek geliyor aha bu benimkiler dedim” 😂 sonra da uyarıyor bir daha bebek arabasıyla o kadar hızlı yürüme birisi bebek kaçırıyorlar sanıp polisi arar diyor
sym_yc kurkmantosuzmadonna yok sesimi çıkarıyorum 😁 hayat bana 18 yaşıma kadar ders verdi sonra mezun oldum 😂😂😂 ben ders veriyorum artık
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna evet aynen öyleyim bazen öyle şeyler duyuyorum sonra mesfe koyacam diyirum ama iyi niyetum ve merhametim izin vermiyor buna okadsr merhametli olmak istemezdim
seher_3590 kurkmantosuzmadonna aşırı kararsız ve takıntılı bir kadınım herseyi kafama takıyorum gece uykularımı kaçıracak kadar hemde nefret ediyorum bu huyumdan.
_illaedep kurkmantosuzmadonna evet var.herşeyi kafaya takıyorum 😔mutlu olmak harammış gibi hissediyorum belkide yaşadıklarımdan dolayıdır bilmiyorum.korku stres bunalım ruh hali birde bunlara ağrılar ve geçmeyen mide bulantısı halsizlik eklenince psikolojim çökük gibi geliyor.Keşke diyorum biraz umursamaz olsam hayatı gelişine göre yaşayabilsem 😔
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna insanları daha az kafaya takma huyumu mümkünse hayatımdan çıkarmak isterdim.bide bişey kafama takınca, düşünmekten uykularımı kaçıracak kadar kendimi kötü hissetme huyum en nefret ettiğim huylarım olabilir. 🥲
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ en yakınlarından bir şey duyunca veya bir hareketlerini mi takıyorsun?
pembeayakkabilikiz kurkmantosuzmadonna sevmedıgım birinin yanında yada sınırlendıgım zaman vs yüz ifademi kontrol edemıyorum hemen belli edıyorum onu degıstırmeyı çok ısterdım hemde cok 😃
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna cok fazla kafaya takıyorum ve bazı konularda güçsüzüm onlari değiştirmek isterdim
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 biraz takmamayı öğrenebilsek işte her şey daha iyi olacak da. Değiştirmek için çabalıyor musun peki?
Kelebekkkk34 kurkmantosuzmadonna yani sevmediğim bi hareketim falan olsa değiştiririm ama bu içgüdüsel olduğu için değiştiremiyorum. Düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünüyorum malesef ki
Fatma_furkan1996 kurkmantosuzmadonna kesinlikle sinirim kendime hakim olamıyorum özellikle haklı olduğum konularda karşımda ki kişi sanki haklıymış gibi konuştuğun da sakin kalamıyorum kesinlikle sakin yapılı biri olmayı çok isterdim
kurkmantosuzmadonna Fatma_furkan1996 uf bu ara ara bende de oluyor eşimle tartışırken ve haklıyken haksız duruma düşüyorum.
seher_3590 kurkmantosuzmadonna evet evet mesela atıyorum bir arkadaşa doğum günü hediyesi alicam diyelim günlerce bakıyorum kendime birsey alincada öyle beynim yoruluyor 😃