yenianne_adayl Merhaba hanımlar Benim gebelikten öncede idrar yolu enfeksiyonum vardı gecmeyen gebe kaldım yine var sizce riskli mi veya doğal yollarla nasıl geçer düşüncelerinizi bekliyorum
sunbloom123 yenianne_adayl doktorunla konuş gebeliğe uygun ilaç versin hamilelikte riskli enfeksiyon bol su iç bide
cilekokulum00 yenianne_adayl Benimde öyleydi canım hiç gecmiyordu yanma aşırı vardı fitil kullanıyordum etki etmiyordu 2 gün iyiydi 10 gün kötüydüm lavabodan cıkmıyordum zordu gercekten şuan 7 haftalığım ara ara kaşıntım ve akıntım oluyor doktora dün sordum sıkıntı yok dedi koyu akıntıda gelir yanmada olacak dedi sıkıntı yapma dedi
Aysgulgndz yenianne_adayl 26 haftalık hamileyim bende hiçbir belirti olmadan tahlilde çıktı sonra su gibi sıvı geldi antibiyotik fitil tek suya atılan ilaçtan içtim hâlâ antibiyotik devam ediyorum ama şuanda aşırı rahim ağrım devam ediyor iki hafta sonra yine tahlil vereceğim hamilelikte baya riskli düzelmezse yatış veriyorlar
Gks_01 yenianne_adayl benim de öyle doktorum bol su ve turna yemişi diye meyve var ondan önerdi siz de doktorunuza danışın ister istemez gebelikte ekstra oluyor
cilekokulum00 Bana normaldir dedi akıntım dündendir olmadı zaten kaşıntımda arada oluyor sıkıntı yapma dedi ama herkesin farklı olabilir tabi canım
bebisleben yenianne_adayl bana da bugün idrar tahlilinden sonra aşırı iltihaplanma var dedi üç tane ilaç yazdı geçer inşallah hepimizin