mmtaeid Merhaba, bu hastanede iyi bir doktor arıyorum. Kendisinin özel numarasını alabildiğim, istediğim zaman ulaşabileceğim, güler yüzlü ve normal doğumu destekleyen doktor önerisi olan var mı?
mutlusene mmtaeid bir sürü Dr var asistanı arayabilirsiniz diye biliyorum bide bebek nasıl gelmek isterse süreç öyle ilerler normal diye süreci zorlaştırmak da mantıklı değil ki hakkında en güzeli olsun keza normal yapabiliyorken doktorların ısrarla sezeryan demesinden yana da değilim o senle bebeğin ile ilgili süreç sana ve bebeğe bağlı yavrum
Sarpatesinannesi mmtaeid merhaba damla yasemin hanımı tavsiye edebilirim ben son gün tanıştım kendisiyle o yüzden numara paylaşıyor mu bilemiyorum ama güzel yüzlü ve normal doğumu destekleyen birisi kendisi sancım acilmam su gelişim olmadan planlı normal doğum gerçekleştirdik
mutlusene mmtaeid ipege gidiyorum yavrum ben normal Dr benimkisi iyi birisi hasta ve doktor arasındaki dengeyi koruyor benim sezeryan ama kadın dr olarak çok sevdim ben
SancarMom mmtaeid Merhaba bir çok doktor normal doğumu destekliyor kız kardeşim orada ebe ve memnun ayrılıyor anneler 🥰
mutlusene mmtaeid orada bir sürü doktor var ben hafta sonları gitmeye çalışıyorum şehruz damla nihan Sümeyye burcu bir kaç tane daha var yorumları oku istersen
elifffffffffffguuuuu Sarpatesinannesi merhabalar bende Damla yasemin hanıma gidiyorum suan nasıl oldu bu söylediğiniz biraz bahseder misiniz
mlke2906 betulkalkan_ Ben sümeyye hocaya gidiyorum çok güler yüzlü kendisi kontrolde ayrı ayrı bakıp anlatıyor nereye baktığını söylüyor konuşuyo kendi numarasını almadım henüz ama instagramdan yazdığınızda geri dönüş sağlıyor muayene ücreti de 2900 oldu detaylıda renkli kağıt veriyorlar normal muayene de bildiğim kadarıyla sadece gösteriyor net bişey de diyemiyorum :)
mutlusene betulkalkan_ muayne ücreti 2900 TL ama bir üst öğretim üyesi 3600 TL Medipol üniversitesi esenler hastanesi bu
deniz1243 mlke2906 merhabalar. Ben de o doktora gitmeyi düşünüyorum ama doğuma da giriyorlar mı yoksa acil durumda kim varsa o mu giriyor?
mlke2906 deniz1243 tabiki doğuma giriyor eğer akşam vaktine denk gelirse doğumunuz nöbette hangi doktor varsa o giriyor