kisbebisi Soyledigim haftada doğdu üzerine bir hafta kuvezde kaldi dun eve getirdik. Hastaneye emzirmeye gittigimde de cok ememiyordu hem çenesi daha cok küçük hem de biberonla besledikleri icin memede zorlaniyor. Kolayca alismasi icin neler yapabilirim?
maviportakal_ kisbebisi benim de 35+2 de doğdu şimdilik zaman çok küçükler memeye alışsın diye memenin yanından şırınga ile sütünü ya da mamayı damlatarak verebilirsin 50. Günden sonra tuttu benim oğlum
kisbebisi maviportakal_ aslinda hic emmiyor degil veriyorum bir iki cekip bırakıyor gun ifinde sadece bir kez adam akıllı emiyor gerisini sagdigim sutle hallediyorum mecburen sariligi artmasin diye. Herkes akil veriyor biberona alistirma diye ama cocuk emmeyince ac kalsa daha mi iyi anlamıyorum sinirlerimi bozuyorlar. İnşallah benimki de bir an once memeye alısabilir
maviportakal_ kisbebisi şırınga ya da kaşık biberonla verebilirsin alışmasını istemiyorsan çocuktan çocuğa değişir alışma durumu benim oğlum haftaya 4 aylık olacak doğduğu günden beri meme mama gidiyorum biberonla veriyorum