seydayar Kizlar beta hcg nerede veriyorsunuz? İsim dolasiyla saglik ocagina gidemiyorum. Devlet hastanesi de dun almadi saglik ocaginda ver dedi. Avcilar anadolu hastanesine fiyat sordum 1800 tl dedi. Uyguna verdiğiniz bir yer var mi
sunbloom123 seydayar acilden acile değişiyor bazıları alıyor ama bazıları almıyor ben bii acile gitmiştim vermiştim birde aile hekimine
seydayar 3kedili2bebekli eve geliyorlar yanlis bilmiyorsam yanlissam duzeltin lutfen, daha fazla fiyata olur gibi
3kedili2bebekli seydayar yok siz gidip verebiliyorsunuz sağlık kabininde en yakın nerde varmış bir bakın arayıp ücret sorun
gamzee7 seydayar evet canım 29 unda ve 31 inde belki yeni yılla zam gelmiştir telefonla da fiyat vermiyorlar
htan seydayar normalde almiyor evet . Ama ben bi kere gittim ve minik kanamam var hamilelik testi yapmistim pozitif cikmisti kan testi vermemistim simdi cok korkuyorum diye gitmistim mecbur baktilar ve pozitif cikti. Ama ondan once hamilelik suphesi icin gittigimde bakmamislardi ancak boyle acil bir durum oldugu icin bakmak zorunda kaldilar