borulcem Hayalalya12 devlete gidiyorum ben ilkini de devlette doğurmuştur bunuda devlette doğuracağım ama paket halinde alınıyor genelde diyebiliyorum
nursemaa_1 edanursk ben bı 7. Haftada gittim şu ana kadar hiç gitmedim bide 15. Haftada cinsiyete gideceğim
bsrmnts edanursk Ben ilk zamanlar 2 haftada bir fln gittim. Şimdi ayda bire düştü ama cinsiyet için 2 hafta sonra gideceğim. Birde üçlü tarama testi sonuçlarımı öğreneceğim İnşâAllah.
rozcans edanursk 2. gebelik; 10. haftadayım, 1 kez gittim. o da 8.5 haftalıkkendi. ilk gebeliğimde de çok sık gitmedim
sirius8 edanursk hareketleri hissedene kadar insanın sürekli gidesi geliyor doktora 😄 hissetmeye başlayınca rahatladım biraz
babyshark__ edanursk 3 4 haftada bir gidiyorum bir bu ay iki kere gittim biri kendi doktoruma biri perinatolojiye gittim
Papatya05_ edanursk 7 haftalıkken gittim 12 haftalık 17 haftalık 21 haftalık 30 haftalık toplam da 5 kez gittim doktorum 34 çağırdı eşim hasta gidemeyeceğim 35. Haftada anca giderim sonrası zaten doğum tarihi alacağım sezaryen için şuan güncel 33+ 3 deyimm
seymosss_ Bende 12+4 oldum ayda bir kere gidicem ikili testde verdim bundan önce de 2 haftada bir gidiyordum
meloguv edanursk 5+4 gitmistim ilk öğrendigimde sadece keseyi gördük. 15-20 gün sonra gel dedi valla telaşla bekliyorum. haftaya pazartesi insallah gidicem tam 8 hafta olmus olucak
gamzezu5 Bende 31 haftalık gebeyim geçen hafta muayene oldum 3 haftada bir gel dedi şimdi 33te bidaha gideceğim 🥰 bana kalsa 2 haftada bir gideyim ama doktor ne derse o bazen 😁
baybbay edanursk 5 haftada kese gordum 6 hafta gittim kalp atisi kucuk duyuldu 7 hafta tam kalp atisini duydum 8 hafta tekrar gel kontrol icin dedi sonra 3 hafta 4 haftaya bir gelirsin artik dedi doktor simdilik haftada 1 gidiyorum ben 😅
minikcivciv89 En son 25.haftada kontrole gittim 1 ay sonra gel dedi haftaya Çarşamba gideceğim 29 haftalıkken yani 28 haftadan sonra 2 3 haftaya bir cagiriyormus sanırım
sarilale123 Hayalalya12 bazı doktorların insafına kalmış gibi özelde, ben 3bin veriyorum muayeneye ama kendisi 15 gün sonra gel kontrol etmem lazım derse ücret almıyor ekstra