btlucr Geçen gün kremalı pasta yedim dışardan alınma. O gece biraz kötü oldum mide bulantısı vs. Sabah öğütme geldi sonra gün içinde toparladım . Doktorum kan bakalım ne olur ne olmaz dedi . Kan verdim ama bu durumda hiç sorun yaşayan oldu mu ?? Meğer krema da yememek gerekiyormuş bilmediğimiz yerlerden bilmiyordum ben .
dgngr btlucr hamilelikte yeme içmeyle alakalı değişiklik oluyo galiba. Ben hamileliğim boyunca hiç kusmadım midem bulanmadı ama 2 kez mevlüt yemeği yedim hatta dokunmasın diye 2. De yemedim bile çorba içtim, ayran içtim yine de dokundu
nergiss123 btlucr Belki bozuk ya da bayattır. Hamile değildim komşum kendi yaptığı pastayı göndermişti miğdem cok kotu olmustu kusmustum.
ecemk94 btlucr 27+3 olduk asla-sakın yemeyin denilen dışında her şey yedim. Çok şükür bişeyde olmadı. Mayonez de yedim, krema da yedim, hamburger, dürüm vs. pasta da hatta etsiz çiğ köfte bile. Aldığınız yer etken bence bozuk-ekşi, skt geçmiş vs olabilir.
momyflow ecemk94 aynı şekilde bende çok şükür hiçbi şey olmadı şimdi ikinciye hamileyim yine yiyorum canımın istediği şeyleri
Es07 Bende dışardan et yiyince kusma ishal acillik olmuştum Doktor dışardan çok bir şey yemeyin diye tembih etti Çok kötüydü 2 gün bir şey yiyip içemedim 2 serumla geçti o gün
papatyakokulugece btlucr bende yerdim birşey olmaz onu ye bunu yeme hamileyken sigara Kullanımına bile izin var
Bbgg btlucr ben çok yerim hala da yemeye devam ediyorum dışardan satın alınma 🫠 çok şükür dokunmadı ama sizinki bayatlamıştır güvendiğiniz yerler haricinde yemeyin. Bi de tiramisu vs dışarda yememelisiniz çiğ yumurta ile yapılıyor kreması pişmiyor , bazı küçük pastalarda da çiğ yumurtalı kremalar oluyor sorarak almak lazım
ghostty btlucr bazı fırınlar kremayı çok kalitesiz, belki evinizde bile kullanmayacagınız ürünlerden yapıyor. Bayat vs de olabiliyor. Ben bu yüzden dışarıda hiç kremalı bir ürün yemiyorum.