Superisibeyza Bebeğin suyuna bakarken ne kadar su içtiğimi sordu altına dusme dedi ki gunde uc litre falan içerim neden böyle dedi sınırda mı acaba acıklamak da yapamadı ne oluyor bu su azalması falan haftam 24
arilanki_ Superisibeyza Bana da demişti canım. günde ne kadar su içiyorsun diye. 2,5-3 litre demiştim. suyu gayet iyi içtiğin suyu azaltma demişti. sende de suyu az olsa söylerdi mutlaka zaten
deletedmom43191 Superisibeyza bebegin suyu sabit kalsin azalmasin diye sormuş olabilir soruyorlar öyle
Adada Superisibeyza benim su sınırda olduğu için 4 lt ye çıkardım az olsa az derdi siz yine bol bol için
arilanki_ Superisibeyza aynen benimkinin suyu gayet normaldi. su içmeyi azaltma diye demiştir panik yapma canım
deletedmom43191 Superisibeyza icin rahat olsun gecelerin geneline sorulur hem senin hem bebek icin soruyolar 😊 3 litre gayet yeterli altına düşme bencede
Mara1 Bende zor su içen biriydim günlük ancak 1,5 litreye yeni ulaştım ama gebelik suyum fazla. Doktorlar tam tersi bol su iç diyor. Eğer etki etseydi suyu az içmemi söylerlerdi.