fztanne_ Kızlar bugün 6+0 olduk. Kalp atışını duyabilir miyim sizce? Randevum var bugün idrar testi için bakayım mı sizce
melisasak35 fztanne_ ben 5+3 te gittim en son kalp atışını duyamadık keseyi gördük ama bebek yoktu 7 ci haftada net belli olur dedi doktorum
nurellanurrrr fztanne_ ben 6+2 de gitmiştim doktor çok zor duymuştu o kadar derinden geliyordu ki hatta baya uğraştı duymak için,7,8 haftalarda gümbür gümbür atar demişti,dediği gibi de oldu panik yapmayın
fztanne_ melisasak35 ben de 5+3te keseyi gördüm sadece 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Sağlık ocağında idrar testi vermiştim sıkıntıılı çıkmış diye hastanede de yaptır dedi doktorum. Gitmişken bakayım mı bakmayayım mı kararsız kaldım
fztanne_ nurellanurrrr kalbi duran 2 bebeğim olduğu için çok stresliyim ne yapayım bilmiyorum. Bi yanım bak bişey olmaz diyor diğer yanım şu an küçük kalp atışını duymazsam çok üzülürüm diye bakma diypr
nurellanurrrr fztanne_ sizi anlıyorum,ben de daha önce 2 kez bebeğimi kaybettim,ama korkmayın herşey güzel olacak inşallah 🤲🏻
momismom2 fztanne_ bu haftada keseyi gorursunuz iki hafta snrada kalp atışını duyarsınz hayırlı haberlernz olsun inşallah
fztanne_ momismom2 inşallah dua edin lütfen. Keseyi cumartesi günü görmüştük küçüktü zaten umarım yolk falan görünür
aselimdurum fztanne_ 6+2de duymuştum idrara sıkışık git karından gorunmeyebilir zayifsan görünür ben zayiftım karından duydum gördüm embriyoyu ama 9.haftaya kadar süresi oluyor goremezsen tedirgin olma yolk sac bile görsen yeterli bu haftada
aselimdurum fztanne_ tamam çok güzel o göründüyse bebek vardır sadece çok miniciktir haftaya kesin duyarsiniz kalp atışını