csnnm Kızlar benim gibi olan varmı diş eti şişmesi yaşıyan hamilelik te bide ağrısı bademciğe vuruyor ne yapmam gerek 🥺🥺
babyou csnnm iltihap yapmıştır büyük ihtimalle kadın doğum doktorunuzdan kağıt alıp diş hekimine görünebilirsiniz enfeksiyon değerlerinize bakıp gebeliğe uygun antibiyotik yazabilir enfeksiyon değeriniz ilerlemesin
minikmucit csnnm ben diş eti ve bademcik iltihaplarında soğanlı bal,sarımsak bal limon veya dut kürü yapıyorum. İyi geliyor. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum
Busranur_mnts csnnm 34 haftayım birkaç hafta önce aşırı hassaihey kızarıklık ve şişme yaşadım her fırçalamada baya kanıyodu fırça değiştirdim şimdi şişeleri indi var dönem olmuştu yine olmaz inşallah Vücut het yönden hassaslaşıyor
rmysadgzl csnnm ya ben hamile değilim benimde öyle oldu bademciğe ve kulağıma vuruyor ağrısı ne geçirir acaba
rmysadgzl Busranur_mnts benimde var suan ama hamile değilim ağrısını nasıl giderebilirim ya bademcik tarafı ve kulağıma vuruyor çok kötü oluyorum
gulu36_38 csnnm evvela hekime gidin donra da tuzlu ılık su ile gargara yapın ve dış etlerinizi kanatın fırçalarken geçmiş olsun