Ceriko Kızlar merhaba dün kan verdim 9 ocak cuma günü amerikaya ulaşıcak gözüküyor, ulaştıktan nekadar sonra sonuç çıkıyor ? Haftasonlarıda çalışıyorlarmı bilgsi olanlar yazabilir mi zaman geçmiyor🙄
erikarpuz Ceriko sizinle kürtaj sonrası konuşmuştuk kullanıcı adınızdan tanıdım çok sevindim tekrar gebelik yaşıyor olmanıza sağlıkla doğsun inşallah 🥰
burcuo Ceriko Benim de 8.gün çıktı ama araya yılbaşı falan da girdi, tatil oldu. O sebeple belki daha erken çıkar sizin şu an
Ceriko erikarpuz canımmm çok teşekkür ederim inşallah testte güzel sonuçlar gelir olumsuz bir deneyim olunca insan hep yüreği ağzında geziyor🥹
erikarpuz Ceriko o kadar iyi anlıyorum ki seni doğuma kadar doktorun kapısında kalp krizi geçirecek gibi oluyordum bişey oldu mu ne duyacağım acaba diye çok şükür sonu güzel bitti sen de içini ferah tut hamilrliğin tadını çıkar eminim senin için de çok güzel olacak 🩷
Ceriko erikarpuz ay sorma canım bende zaten kürtajdan sonra anksiyete çıktı hiç bilmezdim böyle şeyler şimdi en ufak şeyde nefesim sıkışıyor ölcek gibi oluyorum hatta diyorum doğuma doğru nasıl olcam acaba.
Nazzz35 Bende 2 ocakta verdim DHL den takip ediyorum bugün teslim edilecek görünüyor. 2023te yaptırdığımda 13 günde çıkmıştı heyecanla bekliyorum. Plus panel yaptırmıştım ondan uzun sürmüş olabilir gene plus yaptırdım😒
nerimanyavas Merhaba 2li ve 3 lü tarama testlerim yüksek tisk çıktı bende natera panoramada fetal dna testi verdim . Sonuçlar 10 iş günü içinde çıkar dediler ama siz nereden takip ediyorsunuz acaba testin ameriya ulaştığı vs . ?