Gks_01 Bu güne kadar yaklaşık 2 kilo aldım doktorum bunun güzel bişey olduğunu söyledi . Daha erken olduğu düşünüyorum 9 10 kilo alanlar 1 anda mı alıyor acaba ya da sonlara doğru mu ? Bu arada 70 kiloyum aşırı kilo almamam benim için daha iyi
pamukayhn Gks_01 ben 17 haftalığım 3 kilo aldım ara ara geri veriyorum hızlı kilo kaybı yaşarım normal de zaten 42 kiloyum ilk gebeliğimde 45 ile doğuma girmiştim :)
annebaliii Gks_01 14 hafta uc dört kılo verdım ama bu zamana kadar su içsem çıkardım bu hafta bı sabah kusuyorum sadece şükürler olsun bundan sonra alırsam bılmem ılk hamılelıgımde de 3 kıloyla tamamlamıstım bunda da hedef max5😀 bu arada cınsıyet bellı mı bıze bj kız bı erkek dedıler çok merak ediyorum haftaya tekrar gıdecem
nyra Gks_01 15+3 şuan ve 3 kilo almışım 🥲 normalde çok hareketliyim ama gece yemelerim var malesef tatlı falan bir de tam kilo aldırıcı şeyler. Tabi bu yine iyi ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım, doğum sonrası 7-8 ay içinde vermiştim hepsini
burcuo Gks_01 Ben de henüz kilo almadım, başlangıç kilosundan 1.5 kilo aşağıdayım. Yüksek kiloyla hamilelik başlangıcı olmuştu, fazla kilo almamak adına temkinli olmaya çalışıyorum.
honeyandsun Ben de 1,5 kilo aldım onu da son haftada aldım. Hatta tam aksine son kontrolde 1 kilo vermiş çıkmıştım. Bir hafta içinde almışım maşallah 🥲
Mkort24 16+4 54 le hamile kaldım 58 şuan niye bu kadar hızlı aldım anlamıyorum bir şey de yemiyorum tsh yüksekliğim var sebep olabilir mi bilemedim 🤷♀️
Gks_01 Mkort24 yani o kadar fazla değil bence zaten kilonuz da yüksek değil ben 68 le hamile kaldım öncesinde 65 e düşsem diye ekmeği vs kesmiştim şimdi 70 oldum 🫣
nyra Gks_01 hiç dikkat etmediğim halde vermiştim, 2.de öyle olmadı ama 😅 ardından da zaten 3.ye hamile kaldım umarım doğum sonrası hepsini verebiliriz 🙏
twobabymomm Gks_01 ben de 2 kilo aldım 95 kilo oldum benim için hiç iyi değil 🥺gereksiz birşey de yemiyorum aslında ilk bebeğimde 14 kilo almıştım inşallah bunda daha az olur yürüyüş yapmak istiyorum ama her gün ayrı bir işim çıkıyor evde 🥹
Gks_01 twobabymomm benim de uyku bastırıyor bu ara valla anlamadım biraz daha toparlanınca yapacağım yürüyüş
susamannesi_ 15+5 teyim; 56 kg ile hamile kaldım 1,5-2 kg aldım o zamandan bu yana. Riskli hamilelik geçirdiğim için yatarak istirahatteyim hareketsizim yani, çölyak olduğum için glütensiz besleniyorum onun biraz faydasını gördüm kilo açısından ✨