balminnak kahvekedi demir hic baktırdınızmı o kadar dıkkat ediyorum beslenmeme demır 16 çıkmıs anlamadım bende
kahvekedi balminnak gebeliğin başında bakılmıştı herhalde. Bilmiyorum ki doktor bir şey demedi şimdilik kullanıyorum
simaycav balminnak ben civilden dün aldım, Kraft kenya pr modelini. Kenya’nın bu sezonki modeliymiş, Kenya’dan daha ucuzdu çok beğenerek aldım. Hem pusetli hem de normal. Yakınlarda civil varsa mutlaka deneyin şu an 7 binlik bi indirim vardı o modelde
smkrky balminnak kraft tokyo pr tercih ettik biz de, 360 derece dönmesi aşırı ağır olmaması, katlanınca diğerlerine göre nispeten az yer kaplaması ve sürüşü sebebiyle seçtik umarım memnun kalırız
balminnak gizemuzunnn pusetı yanı oto koltugu mu denıyor o kısmı varmı tam olarak adı ne acaba bakıyım 💓
gul_dmr Kızlar benim karnımda sızlama oluyor sırtım belim ağrıyor ishalmışım gibi kramplar oluyoe sizde durumlar nasıl bu haftalarda normal mi acaba karnımda gerilme hissediyorum hep böyle düzenli değil ama gün içinde yaşıyorum bunları
tortillam_ gul_dmr Karında sızlama bendede var çok gergin oluyo. Benim çocuk bu aralar tekmeden çok içimde yüzüyor dönüyor sanırım hareketleri daha değişik. Salı günü randevum var unutmaz isem sorucam doktoruma
eyoplk gul_dmr var aşkım kan ilacı içince kabız olurdum kabızda olmadım ishal 2 gündür yok ama kasık ağrısı devam ediyor
eyoplk Kızlar birde mide yanması eklendi bana özellikle bugün Allahım naptıysam geçmiyor ve ağrıda var midemde ağrıyor anlamadım normalde süt içince yada maden suyu içince geçiyordu ama geçmiyor şuan kaç saat oldu 5 saat olmuştur