Lavin1027 Merhaba kızlar 27 hafta 3 günlük hamileyim. Son birkaç gündür bebeğimin hareketlerini daha yumuşak ve kasık bölgemde hissediyorum. Benzerini yaşayan var mı? Sizde de böyle dönemler oldu mu?
UmutluYasam Lavin1027 benim geçen hafta öyleydi sakin yumuşak bir şey mi var acaba diye düşünüyordum 28 haftalık olduk bu hafta yerinde durmuyor uykumdan uyandırdı hatta hiç uyumuyor sanırım hep uyanık uyuyor mu acaba diyorum tekme atıyor 🙈😂bide karnım büyüdü bir anda
eyoplk Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı oturamıyorum kalkarken nefesim kesiliyor resmen o kadar acıyor yatarkende artık ağrıyor ve ayaklarım diz kapağından altı ödemlenmeye başladı ayaklarım acıyor ama asıl sorunum kuyruk sokumum ağrıyor öneriniz var mı
sevtapg Ödem için bi çözümünüz vae mı?? Ayaklarım akşama doğru inanılmaz şişiyor. Elimi kapatıp açtıkça eklemlerim açıyor resmen
Vera98 sevtapg ödem konusunda ben de çok muzdaribim🥲 ellerim hatta sabahları kitleniyor eklemlerim donuyor resmen gün içinde de çoğu işimi yapamıyorum neredeyse. ayaklar desen balon gibi🥲maalesef çözümü yok heralde ya doğumu bekleyeceğiz gibi..
sevtapg Sibya2910 bol su, ayakları yukarı kaldırmak diyorlar da bende bunlar işe yaramıyor. Ya da yapmasam daha nasıl olurdu bilemiyorummm
Sibya2910 sevtapg 😂😂😂 Hahahha çok zor tabi alışkanlıkları değiştirmek ama onlarda ödemde büyük etken 🙈😂
sevtapg Sibya2910 evet maalesef, bir de tatildeydim orda ipin ucu kaçtı biraz azaltmaya çalışıcam. Başka yapabileceğimiz bir şeyler varsa tavsiyelere açığım
eyoplk sevtapg kaç haftalık gebesiniz 28 haftalık oluyorum yarın tuzdan hamur işinden falan uzak olmama rağmen şişiyorum çok su içiyorum ayaklarımı havayada dikiyorum ama bana mısın demiyor ayaklarım 1.5-2 numara büyüdü bile şimdiden
arelmoms eyoplk 28 haftalığım benimde ödemim var ayaklarım şişiyor aşırı değil ama bu sıralar artmaya başladı hareket ediyorum çokta su içiyorum ama yine de oluyor
Meltemzel UmutluYasam 29+3 üm 92 yle hamile kaldım 94/96 arası gidip geliyorum yemek yemem ve aç karna değişiyor 🥹 geçen senede kızıma hamileydim onada 92 yle hamile kalmıştım 97 yle doğuma gittim 🙈
sevtapg arelmoms sanırım ödem kaçınılmaz bundan sonra sıcakla beraber.😕 yoksa bende günlük yürüyüş yüzme vs bişeyler yapıyorum genelde. Ev içinde de hareketliyim ama akşama doğru şişiyorumm
UmutluYasam arelmoms bende de başladı hep giydiğim ev terliklerimden farkettim bir de çok su içiyorum ödem oluşmasın diye bakalım ne olacak böyle