2bebisannesyim tortillam_ devlette mi yaptiracaksinjz ben de zor randovu buldum 23 haftalik oluruz o zmna kadar
anne2257 ayseguldm benim de 18 Eylül gibi görünüyor Bende 5 Eylül de istiyorum kızımla aynı olsun doğum günleri diye inşallah sıhhatle gelsinler 😊❤️
2bebisannesyim tortillam_ ben de bursa sehir hastanesinde yaptiracam peritonoloji bölümünden randovu aldim yaptiracam ama açıklamada detayli usg cekilmemektedir diyor
tortillam_ 2bebisannesyim bence bir arayıp sorun. Siz böyle deyince bende bir araştırayım burdaki hastaneyi
2bebisannesyim tortillam_ sordum herkes orda detayli yaptırmış fazla yoğunluk olmaması açısından oylr yaziliyormus
tortillam_ 2bebisannesyim iyi bari de saçma 😂 Zaten ya Perinatoloji yapıyor yada o bölüm yoksa Radyoloji yapar. Yoğunluk illaki olacak
eyoplk Kızlar 19 haftalık olduk 15-20 dakikadır sağ kasığım göbrk deliğimin olduğu taraflar karın boşluğuma doğru sancı giriyor yürürken falan dik yürüyemiyorum batıyo resmen uzandım şimdi ama hala acıyor normal mi
eyoplk Sanki çoçuk oraya toplandıda orayı acıtıyor gibi ama çocuğun hareketlerini o kadar keskin hissetmiyorum henüz
balminnak eyoplk bu haftalarda sanırım cogu kısınde agrı oluyor benımde bazen bı agrı gırıyor karnımda sertlık oluyor korkuyorum 20+1 olduk bızde bazen cok guzel bazen agrılı gecıyor gunlerım bebek bazı gun sanırım harket edıyor dıyorum bırgun hossetmıyorum sankı hareket 💕
ceylanrahime balminnak evet bende de oluyor o ben geçen hafta hissediyordum şuan 18+4 um bu hafta yok kıpırtı bile
balminnak eyoplk inşallah hepımız sorunsuz atlatırız yüm günlerimizi saglıklı hayırlı dogumlar yapalım inşallah 💓🧿
ceylanrahime Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben şuan 18+4 deyim yarın öğlen olacam siz oldunuz mu öneriyor musunuz?
bsya ceylanrahime oldum canım doktorum muhakkak yapılması gerekiyor dedi önceki gebeliklerimde de yapıldı
ceylanrahime merve_tp benimde yarın olacak inşallah, detaylıyı da 20+2 de gidicem net görürler mi acaba bilemedim herkes 21. Haftaya almış perinatolojiye sıra ben 20+2 ye bulabildim aldım başka da yok artık
merve_tp ceylanrahime ben 21+3’de gitmiştim. 22. Haftaya girince git bence. O zaman organlar tam gelişimi olmuş oluyor. Eğer özelde gidiyorsan o haftaya getirt. Ama devlette bulduysan git tabi.