sibel3329 Kızlar eylülün ilk haftasında doğuracağım. Mersin de Eylül sıcak oluyor. Nasıl kıyafetler almalıyım. Hastane çıkışı tarzında bi kaç tane aldım tulum da aldım. Ama kısa kollu da almalımıyım. Eylülde klima açık oluyor burda.
simaycav sibel3329 benim de İzmir, burası da sıcak oluyor. Hastane çıkışına ne alsam, bebeğe nasıl kıyafetler alsam, hiç bir fikrim yok 😞 tam geçiş mevsimi ya, karar veremediğimden henüz hiçbir şey almadım bebeğe 😂
sibel3329 simaycav ben de 5 6 tane hastene çıkışı var. Tulumlar var. Klima açık olacağı için uzun kollu giydiririm sanırım. Gündüz dışarı çıkarsam kısa kollu zıbın giydirir çıkarım. Çok fazla yeni doğan kıyafet almışım bugün hepsini bir arada görünce pişman oldum. 1 ay ancak giyiliyor yenidoğan
Aras2127 simaycav 6 cm doktor bazen kendiliğinden patlıyor dedi patlamazsada ameliyatta alırız demişti
simaycav Aras2127 öncesinde var mıydı peki? Benim kistim öncesinden kontrollüydü 6 cm ile başladım sürece iki yıl önce, şu an 7.4 cm olmuş. Eğer kistin hamilelikle var olduysa evet hamilelik durumunda kayboluyormuş da. Benim öncesinden de var olduğu için pek ümidim yok 😞
Aras2127 simaycav öncesinde yoktu sanırsam kontrole gittiğimde doktor hiç söylememişti bugün tekrar muayeneye gittim küçülmüş 3 cm fln olmuş doktor kendiliğinden gider dedi
simaycav sibel3329 olsun olsun, sağlıkla gelsin de fazlasının derdi olmaz. Güzel günlerde giysin inşallah 🙏🏻
eyoplk bsya perinatalojiden sadece randevu alıp gidince detaylı ultrason için geldiğimizi mi söylüyoruz yoksa detaylı ultrason için aldığımızı zaten doktor görebiliyor mu
eyoplk serifeozdmr305gmailcom bende denk gelemiyorum bana alan açmışlar ama ben hiç randevu göremiyorum talep oluşturdum ama yok gelmiyor urfa diyarbakır mardin üçünede baktım üçündede yer yok
tortillam_ eyoplk gün aşırı saat başı bakın. 3-4 gündür bulamıyordum. Bugün 10-10:30 arası MHRS den buldum. Bir kaç dakika da dolmuş bütün saatler. Elazığ şehir hastanesine bu arada . Tek doktor var
suhan_ eyoplk ya bende detaylı ultrasonu geçen hafta yaptırdım devlet hastanesinde ben hiç uğraşmadım bile randevu ile 18.haftada gel randevu vercez dediler 18+5 de gittim 20+5 e detaylı randevusu verdiler bunu kadın doğum kendisi ayarladı
eyoplk tortillam_ maalesef buradada tek doktor var o yüzden diğer illerede bakıyorum adanaya kayınvalidemlerin oraya bile baktım ordada yok olmadı ankarayada bakacağım kendi anneme giderim😂😂
eyoplk tortillam_ dediğim gibi sadece randevu alıyoruz gidincede detaylı ultrasona geldiğimizi söylüyoruz değil mi
tortillam_ eyoplk herhalde öyle 😀 ilk çocuk özeldeydi benim hiç hatırlamıyorum sıra falan beklemedim. Bunda da herhalde ekranda isim çıkınca gireriz odaya bakarlar
Nisannurr Kızlar bugün sağlık ocağı doktorumla konuştum tetonuzu sordum ve ben önermiyorum dedi eskiden bu iğneler mi vardı hangimize ne oldu dedi ve bana göre haklı geldi doktorun dedikleri. Siz ne düşünüyorsunuz
2bebisannesyim Kızlar ben devlete gidiyorum bursada oturuyorum ve detaylı için randovu bulamiyorum ne yapmam lazım
tortillam_ 2bebisannesyim her gün saat başı kontrol edin. Geceleri 12 den sonra da bakın. 3-4 gün sürekli baktım bugün saat 10:00-10:30 arası randevu buldum. Bir kaç DAKİKA da bitti bütün saatler