smkrky Ben de bugün 16+0 özeldeki doktoruma kontrole gittim, 13’te devlette erkek demişlerdi bugün de önce kıza sonra erkeğe benzetti doktorum çıkıntı gördük ama bir sonrakinde tekrar bakalım dedi yine de😅 Sırtını dönmüş bir türlü uygun pozisyon vermedi🙈
iromela 2bebisannesyim iyiyiz canım sen nasılsın biz 17+3 olduk domates 🍅 olmuşuz teyzeler🥰 gece bel ağrısından uyuyamıyorum bir de bulantılar geçti ama midem çok yanıyor 🔥
2bebisannesyim iromela bizde iyiyiz tam 17 haftalık olduk bulantilar geçti şükür mide yanması da yok şu anlık baharatlı yiyeceklerden uzak dur bol sıvı tüket belki hafifler azıcık
seydanurdemir iromela Ay aynı ya benim de belim inanılmaz ağrıyor birde dizlerim uzandığımda çok ağrıyor. Midem de yanma yok ama aşırı şişkinlik var yediklerim gaz yapıyor mideme çok
gul_dmr Kızlar serviks uzunlugunuz kac mm biliyor musunuz bana doktor 16. Haftamda 34mm dedi kısa mı oluyor birşey olmasından korkuyorum Ara ara alt karnıma ve dizime de agrı gidiyor
arelmoms gul_dmr dikkat edin olabildiğince dinlenin uzayıp kısalabilen bir şey ilk hamileliğimde progestan kullanıp doğuma kadar yatmıştım bende 17. Hafta da 25 mm sınırda dediler sonra dinlenmeyle 31 mm e çıkmıştı sonra tekrar 20 lere indi ama çok şükür dinlenme ve ilaçla 40+4 te doğurmuştum
Nisannurr miyopmom evet 2 Mayıs için randevu aldım ben 20+5 olarak, şuan 16+5 ama hiç belirti hissetmiyorum hamile gibi hissetmiyorum ya normal mi bu korkuyorum biraz . En son 20 gün önce gittim kontrole
gul_dmr arelmoms 16 hafta için 34mm normal mi oluyor kısa mı anlamadım Düşmeye başlayınca belirti veriyor muydu sizde
arelmoms gul_dmr yani çok kısa değil ama doktorun söylediği önemli normal olup olmadığına ancak doktor karar verir. Bende kasık ağrısı ve vajinaya baskı olmuştu o yüzden gitmiştim doktora kısaldığı ortaya çıkmıştı
gul_dmr arelmoms bende aynı şikayetler ile gittim rahim agzın kapalı dedi nst normal çıktı magnezyum başladık agrılarım azaldı ama ara ara sızı batma oluyor krnımda
balminnak gul_dmr fitil filan onerdıyse ıyı olur hem rahım agzını destekliyor hem herhangı bır zararı yokmus sabah aksam progestan fıtıl alıyorum ben hamıle kalınca vermişlerdi ılk haftalarda ben sonrası için zararı yoksa devam edıyım dedım ondan devam edıyorum
2bebisannesyim gul_dmr yani bi kac gündür olmuyor ama genelde oluyor benim ikinci gebelik göbeğim çok şişti
arelmoms gul_dmr doktorunuz normal dediyse normaldir stres yapmayın bir şey olsaydı doktor mutlaka önlemini alırdı 🌸
gul_dmr balminnak yaa cok mutlu oldum demekki normal bi değermiş bende endişelenmiştim inşallah hayırla kucagımıza alırız
gul_dmr balminnak fitili acil yazdı kendi doktpruma mesaj attım oda cok gerekli yok ama istersen kullan yazmış banabırakmış olunca araştırdım yorumlarında kanama başlattı yazanlar olmuştu bende başlamadım kontrolüme 5 gün kaldı inşallah gidince tekrar sorarım
miyopmom Nisannurr al benden de o kadar ve benim 4. Bebeğim Allahin izyniel sıfır hissiyat aslında önce daha çok vardı şimdi hiç hissetmiyorum insAllah çok iyilerdir bebislerimiz🍀
seydanurdemir Nisannurr Benimde öyle hiç hissetmiyorum bazen unutuyorum bebeği 😊 bu üçüncü gebeliğim ama kilom var bence ondan hissetmiyorum hala. 17+3 oldu. 20. Hafta itibariyle hamile gibi hissetmeye başlayacağız genelde öyle oluyor