cananboynukisa967gmailco Merhaba kızlar Osmaniye’de özel hastanede doğum yapicak olan varmı doğum ücreti ne kadar ?
huzunnese cananboynukisa967gmailco bende şurda bekliyim doğum için özel düşünüyorum doktor önerisi ve fiyatlar hakkında bilgi alabilirim
adl_12 cananboynukisa967gmailco Park hastanesin de Ferhat hocaya gidiyorum, daha önce yeni hayat da Mehmet Temel ve Erçin Erdem”e de gitmiştim.. park hastanesi sezeryan doğum 22 bin tl
nnb2804 cananboynukisa967gmailco Osmaniye de yaşamıyorum ama benim doktorum Osmaniye hayat hastanesine geçiş yapıyor ifakat özbilen aklında bulunsun canım çok şeker bir doktor
huzunnese nnb2804 merhabalar ifakat hoca burada başlamış siz onda mı doğum yaptınız acaba bense başlamayı düşünüyorum nasıl bir doktor normal doğumu sezeryana felan ilgili mi acaba benim için anlayışlı be iletişimi güçlü olması lazım
gizemmm04 Ben sevgi hastanesine gidiyorum doktorum selim gulucu çok memnunum yarın da hayırlısıyla doğum yapacağım ücret 25 bin
rumis56 bende sevgi hastanesinde selim gülücüye gidiyorum çokta memnunum. nasip olursa doğumumu da yanında yapacağım