bsrbrkysr184_ yorgunannis bende şimdiden korkmaya başladım bir tane daha var bide bende biri ağlar artık biri bağırır büş kafayı yer 😆
Beyazem- bsrbrkysr184_ eveet bende mersk ediyordum acaba hep o saatlerdemi uyanık olacak diye.. gerçekten öyleymiş😅
miniginannesi__ bsrbrkysr184_ post uğurlu geldi cevap yazdıktan sonra uyumuşum 😁 yalnız olmadığımı bilmek güzel🥰
bsrbrkysr184_ yorgunannis Allah kolaylık versin valla ben böyle büyümedim ya şimdi ki çocuklar çok şanslı 🫠
bsrbrkysr184_ gedima derdimize bi çare yok 7 24 emeklilik garantisiz 😆 analık devrede bak kızımın ateşi var ben gene ayakta 🫣
iremhan bsrbrkysr184_ Hiç evden çıkmıyorum doktor kontrollerim dışında hastaneden gelmiş olabilir maalesef 🥲
Pofidik123_ bsrbrkysr184_ doğurdummmm 37+0 çok şükür ki bi sağlık problemi yaşamadık Küveze girmedi yanımda şu an rabbim herkese kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
bsrbrkysr184_ Pofidik123_ çok şükür maşallah 🥰 Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin karşısına iyi insanlar çıkarsın 😘
Pofidik123_ bsrbrkysr184_ aminnn amin inşallah çok güzel bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguyu