bsrbrkysr184_ Kızlar saat 1 de bebiş hareketleriyle uyandım saat neredeyse 4 de geliyor uykum var ama uyuyamıyorum birazda hareketli bu doğduktan sonra da mı böyle devam edecek acaba 🤔😃 “28+6”
Dgkfj5 bsrbrkysr184_ bende 32+3 ün bende uyamıyorum altıma yapacağım tuvalet yatak arası zor kalkıyorum
bsrbrkysr184_ tdrmss hahaha evet evet de ya doğunca da sürekli ağlarsa uyumazsa 😱 kızımdan biliyorum hamileyken uyumadığı saatlerde uyumuyordu 😅
bsrbrkysr184_ sunbloom123 maşallah kaç haftalık bende diyorum yavrum kızlar naif olur sakin olur biraz ağır başlı ol yok bacım dinlemiyor 😆
sunbloom123 bsrbrkysr184_ amin inşallah sizde miniğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤗🤲 bana daha var gibi geliyor böyle sölenincede heycan geliyo 😂
Pofidik123_ gedima sabah 10.30 da sezeryanım var bende kavuşmanın heyecanıyla uyuyamıyorum 37+0 dan selamlarrr
bsrbrkysr184_ Pofidik123_ maşallah umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ikinizin de çook sağlıklı olun inşallah 🤗
sdfdml02 bsrbrkysr184_ karnımdaki günlerini arıyorum vallahi 😁😁 şimdi rahat zamanlarınız sağlıklar kavuşun inşallah 🥰
bsrbrkysr184_ sdfdml02 hahaha tecrübeli benim 5 yaşında bir kızım var o da hep yatınca tepinmeye başlardı doğduktan sonra da öyle oldu korkuyorum 🤣
Dgkfj5 Narina123 bacak ağrısı arada oluyor da bugün bebek neden se hep Aşşağı tekmeliyor batma gibi bişi çıkacakmış gibi oluyor