Sosyallanne33 benim oğlum 2730 falan doğdu 2800 falan olculdu aynı gün muayenede. Kuvoze girdi ama solunumdan. Doğumdan sonra solunumda sıkıntı varmis ama belki düzelir yine yanima getirdiler göğsüne koy kokunu alsin belki düzelir dediler ama düzelmedi hızlı ve düzensiz nefes alıyordu. Geçici kuvoz vardı bizim katta oraya koydular duzelmeyince yoğun bakıma çıkarttılar tam 1 hafta kaldı.
Yani benim bu ikinci sezaryenim çok aşırı zor geçti 🥲 ilkim o kadar güzeldi ki demiştim sezaryen bu muymus diye ama ikincisi de bir o kadar zordu. 2 haftada anca yataktan doğru düzgün oturup kalkmaya başladım resmen. Sürekli birileri tutuyordu yardım ediyordu. Bilmiyorum bu neden bu kadar zor geçti 🤷🏻♀️ benim dikişler doktorun odasında alındı. Eğitim araştırma takipliydim perinatologta, doğuma sanırım normal kadın doğum doktoru girecek diye biz burada alalım yukarıdaki doktorların kafası karışmasın gibi birşey dediler odada aldılar. O an benim korku heyecan vardı biraz da sancım vardı kendimi kastım biraz acıdı ama çok değil. Onun dışında sormak istediklerini sorabilirsin aklıma gelmiyor çünkü 😄