swnaa Gebeliğinizin son aylarında vajinanızın esnediğini fazlasıyla öncesine göre açıldığını hissettiğiniz gördüğünüz oldu mu neden böyle bir sorun yaşadım bilmiyorum ama normal doğumla beraber dahada gevşer düşüncesi beni ürkütüyor
eed21 swnaa burda bekleyim bende merak ettim bazen sanki öyle gibi geliyor sonra diyorum kendi kendime psikolojikmendie 😂
nursenasu27 swnaa belki de vücut kendini doğal doğuma hazırlıyordur kaslar dan dolayı öyledir bilmiyorum açıkçası bende ilk gebeliğim ama doğumdan sonra toparlanır diyorlar da ilk hali gibi olmaz sonuçta
tahamommy swnaa benim tam tersi olmuştu, normal ve zor bir doğum yaptım gevşediğini düşünmüyorum dikişlerde güzel atılırsa orası kendini yenileyen bir bölge zaten
Zeyzeyy- swnaa yok canım vajina son ayda bence doğuma hazırlık diye olabilir ama ben zorlanıyordum doğum yaptım 12 ay olucak hala aynı 🫠
swnaa eed21 bende psikolojik sanıyordum ama eşimde bu durumu fark etmiş ve eskisi gibi zevk alamadığını söyledi bu sebepten
eed21 swnaa bende bi sorayım eşime 🙈 yapacak bir şey yok eğer öyle bi durum olursa da napalım evlatlaromız için değer
Hnmblt Bende 39 hafta oldum öyle bir sorun hissetmedim eşim de söylemedi ama ben de doğumdan sonra ki durumu çok düşünüyorum eski haline döner mi acaba diye kaygılarım var 🥲
cinderella swnaa ben normal doğum yapmıştım üstüne bir çok kesi ve dikişlerimm vardı ama eskisinden daha iyi olmuştu 😂 sonradan da zaten kendini topluyor rahim