Slm kızlar bugün tam 10 gün oldu doğum yapalı ama yeni müsait olupda yazabiliyorum başlıyorum benim ara ara gelip giden sancılarım hep vardı 32. Haftadan beri de erken doğum riskim vardı hatta neyse gene gelip giden sancılarım olduğu için ben ilk başta normal karşılaşmıştım cumartesi gece gene arada gelen sancılar oldu önemsemedim pek pazar sabahı oldu ve ben sabah 7 de bi baktım ki yarım saatte bir sancılarım geldi ve ben acaba mi dedim neyse geri saat 11 gibi lavaboya gittim ve nişanım gelmiş ve dedim tamam dememkki bu gelen sancılar artık doğum sancısı ve sancılarım birden artmaya başladı 10 dkda bir düştü birden hemen eşimi uyandırdım dedim kalk benim sancılarım var eşim hemen uyandı neyse saat 12 oldu ve artık 4 dkda bire düştüğü hemen 1 saat içinde hastaneye gittik 1e yakın hastanede olduk ve doktor kontrol etti ve 5 cm açıklığın hemen yatisin yapılsın sancıların çok iyi ve bebek çok güzel baskı veriyor hemen olur dedi ve yukarı doğumhanye çıkarıldım ve orda başka bir doktor daha baktı ve 7 cm olmuş direk odaya dedi ve odaya geldim 20 dk kadar sancılarım geldi gitti ve artık doktor ve ebeler sancı geldiği zaman ikinacaksin dediler ve 4 ikinmamda çok şükür bebeğimi kucağıma aldım direk karnımın üstüne koydu ten tene temas olsun dedi ebe o an Rabbime hamd olsun demekten başka bir şey dökülmedi dilimden gerçekten çok güzel bir duydu çok şükür ben sağlıkla sıhhatle yavruma kavuştum darısı sizlere olsun inşallah 🤲 biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin canlarım 🤲❤️